Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet csajozni, ha mindig van jóképűbb?

Figyelt kérdés

Már abszolút feleslegesnek érzem még csak meg is próbálni csajozni. Van néhány típusú srác aki minden lánynak bejön, és bármit teszek úgysem lennék elég, maximum ideig óráig, de már úgy veszem észre, hogy ha eleve nem vagy annak a nagyon szűk rétegnek a tagja akkor nem is szívesen ismerkednek.

Jobb meg ugyebár mindig lesz tőlünk mindenbe.

2019. júl. 2. 09:53
1 2 3
 1/22 Halmai Annamária ***** válasza:
13%
Olyan csajokkal csajozz akik nem jönnek be ezeknek a jóképű srácoknak. Ilyen a csajok kb 70%-a :) Na most kitárult a világ mi?
2019. júl. 2. 10:04
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
Az, hogy valaki tetszik külsőre, az egy dolog, és egy másik, hogy kivel kezdenék kapcsolatot. Utóbbira én kimondottan az átlagos külsejű férfiakat preferáltam.
2019. júl. 2. 10:12
 3/22 anonim ***** válasza:
53%

Halmai Annamária, attól még annak a 70 százaléknak is a jóképek jönnek be, és ha a jóképű - szerelmet hazudva - elviszi őket néhány kufircra, akkor olyan gyorsan nyílik a lábuk, hogy ahhoz képest a kengyelfutó gyalogkakukk egy rokkant csiga.

Na most kitárult a világ mi?

2019. júl. 2. 10:38
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
A csajoknak is csak addig kell az átlagos, amíg fel nem bukkan a jóképű. Bezárult a világ, mi?
2019. júl. 2. 10:41
 5/22 anonim ***** válasza:
42%

A nők 80%-a a férfiak felső 20%-át tartja magával azonos értékűnek és elfogadhatónak, mert a felső 20%-ból valaki esetleg ágyba viszi őket egy rossz napjukon, ha eléggé odateszik magukat az ilyen kislányok.

Ha bármelyik nőnek nem sikerül abből a felső 20%-ból szereznie egy férfit, akkor azt már úgy éli meg, mintha ő "mennyire lejjebb adta volna", és "mekkora szívességet tenne" a többi férfinak, ami miatt akivel az ilyen hercegnők összejönnek, "különösen tepernie kell értük", úgy, ahogy abból a bizonyos felső 20%-ból senkinek nem kellene.

Magyarán, ha nem a felső 20%-ból származol, akkor mínuszból indulsz mindenben, és a nők úgy fognak tekinteni rád, hogy "hát végül is jó lesz ez is, ha eléggé teper".

Felső 20% alatt itt a pénz és kinézet metszetét kell érteni.

A megoldás erre az, hogy fiatal nőket kell keresni, akik még szüzek (persze a szüzességnek számtalan más előnye is van, ha komolyan gondolod ezzel a lánnyal*), és akiknek emiatt és a fiatalságuk miatt a véleménye és világnézete még formálódik.

*És miért ne gondolnád komolyan? Ha kaszanováskodni akarsz, nyilván nem írsz ki ilyen kérdést, mert nincs rá szükség. Ha azért sírsz, mert Kaszanova nem lehetsz ilyen körülmények közt, akkor erősen célt tévesztettél.

2019. júl. 2. 10:50
 6/22 anonim ***** válasza:
58%

Heti-havi szinten ki írsz egy ilyen kérdést vagy valaki más....

Mindig van jobb?! Csak nálad mert egy lúzer vagy aki minden féle erőlködés nélkül akar bomba nőt... nem tanul nem eddzik nem sportol nem dolgozik nem figyel az apoltságára! mit akarsz???????????!!!!!!!!

2019. júl. 2. 11:26
 7/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, szerintem nem csak én járok fel erre az oldalra, hogy kérdéseket írjak ki. Nem tudom látatlanba honnan állapítottad meg ezeket. Tanultam is, sportolok is (igaz nem látszik, mert vékony vagyok, de mindegy) és a külsőmre is adok.

Itt a gond az öröklött genetikámmal van, miszerint nem vagyok elképesztően jóképű, akire mindenki vágyik.

Az viszont biztos, hogy nem töröm magam, mert minek?! Mindenkinél úgyis a top 5% van előnyben, ahogy azt írták is, ha a nők nem is kaphatnak olyat, úgyis azok után fognak ácsingózni, az aktuális partner pedig egy pótlék.

Mondott már nő olyat, hogy jóképű vagy, de vannak tőled jobbak is. Hát akkor mi értelme van küzdeni? Szerencsére megvagyok nő nélkül is, évek óta nem értem senkihez, (22 vagyok) de ez még bennem mindig egy olyan kérdés, amire keresem a választ.

Azt elismerem, hogy a saját életedért te felelsz, tehetsz a jó anyagi helyzetedért, tehetsz az elismerésért a munkádban, de ha egyszer egy bizonyos külsővel áldott meg az ég akkor azért nem sokat.

2019. júl. 2. 11:52
 8/22 Halmai Annamária ***** válasza:
Ha sportolsz és nem látszik akkor nem csinálod jól, vagy nem jól eszel. Ezt állitsd be. Ha egy foknál szebb vagy az örödgnél akkor lehet csajod ha normális vagy. De már mondta valaki azt hogy jóképű vagy, szóval olyan randa nem lehetsz, rengeteg nemjó képű pasinak van barátnője. Neked is lesz ha nem adod fel. Sportolj, művelődj, legyél olyan ember akivel lehet jókat beszélgetni, vannak céljai, akkor lesz barátnőd is előbb utóbb. Ha feladod akkor sose lesz csak írogatni fogod ki a picsogó kérdéseket a gyakorikérdésekre még 30 évesen is mint a többiek. Ne másokhoz hasonlítgasd magad hanem a saját lehetőségeidhez képest próbáld meg kihozni magadból a maximumot. Mit foglalkozol azzal hogy a berki krisztiánoknak meg a pumped gabóknak milyen csajai vannak? És honnan tudod hogy azok a csajók mennyire "jók"? Lehet mindnek szép a bőre, arca, szilikonmelle van, stb, de attól még két mondatot nem lehet velük beszélgetni semmiről, családalapításra, anyának valószínűleg alkalmatlanok. Inkább keress normális csajt akivel lehet beszélgetni meg alapozni rá. Persze az nem lesz topmodell valószínűleg, de ha szerencséd van attól még szép lehet.
2019. júl. 2. 12:18
 9/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kigyúrva, nincs 40-es karom, sem vízilabdázó testem. Mivel nem olyan alkat vagyok, tehetek bármit, akkor is vékony vagyok, ruhában senki meg nem mondaná, hogy nekem bármilyen sporthoz is közöm van.

Akkor biztos én vagyok rosszul bekötve, vagy én is a mai elcseszett társadalom része vagyok, de engem nem is érdekel a családalapítás, sem az, hogy milyen anya lenne az illető nőből. Az sem érdekelne, ha valaki buta lenne, (annyira buta emberrel én még nem találkoztam) és mindenkivel meg tudom találni a közös hangot. Ha szép, akkor marhára nem érdekel, hogy mennyire okos.

De ahogy írtam is, lehetne barátnőm, nem is az a probléma. Inkább az, hogy meddig, meg amint mondtam, semmi értelme, ha közben más pasikra csorgatja a nyálát az utcán. Még egyszer is mondom tehát, hogy nem az a bajom, hogy nem lehetne barátnőm, hanem az, hogy úgysem én lennék az, akit valójában szeretne magának, ha választhatna.

2019. júl. 2. 12:30
 10/22 anonim ***** válasza:

Mit értünk sport alatt? Már annyira érdekelne? A tápos kondizást? Nem, nem, az már régen nem naturál, amikor "tápkiegekkel tömöd magad! Persze a marketing azt mondja, ezzel nem is vitatkozom. Oké. Én genetikailag vékony vagyok és sportos. Ha 54-es karom lesz, akkor tapadni fognak rám a bomba nők? Esetleg ha megírom a doktori disszertációmat a hidegfúzióról? Vagy ha 7 nyelven beszélek?

Én ismerek ronda férfiakat akik egész életükben törték magukat, hogy jobb külsővel rendelkezzenek. Azt érték el vele, hogy kb. a saját maguk bohócává váltak. Alacsonyak, csapott vállúak, gnóm alkatúak, ronda arcúak. Hát ha te ezekből kihozol egy normális külsőt, Nobel díjat kapsz.

A nőket is 3 csoportra lehet osztani:

A tinik: 16-26 éves korig. Igen, jól olvassátok 26 év.

Külsőségek ezerrel, bulik, semmi sem számít ezen kívül, a pasi meg legyen a tökéletes Adonisz.

A nők: 26-40 éves korig. Itt már a külső mellett nagy szerepet kap a férfi anyagi és egzisztenciális háttere. Itt már nem elég a buli, meg a szex, itt már kőkeményen hozni vinni kell őket, program hegyekkel kell szórakoztatni őket, és villantani hogy te mennyire adu-ász vagy.

Vénlányok és az elvált nők kategória. Az elsővel nem érdemes foglalkozni. Külsőleg már elbánt velük a kor, vagy ha nem, annyira önteltek és nagyképűek, hogy még a tükörképükkel sem állnak szóba. Ennek ellentéte meg az, akinek már édes mindegy hogy ki venné el őket, csak férfi legyen. Szóval ez a tökéletesen alkalmatlan zóna, kuka az összes.

Az elváltakkal meg az a baj, hogy sérültek, sokan nem is kicsit, ott vannak a gyerekek, a volt férj, sokuk eladósodott, megélhetési problémákkal küzd, meg hát nevelheted és költhetsz más gyerekére. Arról nem is beszélve, hogy nem az érzelmek dominálnak náluk, hanem a biztonságra törekvés, valószínűleg elszínészkedik majd a szerelmet. Én ezt az utolsó kategóriát sem választanám.

Az összes kategória közös tulajdonsága, hogy 3-4 szinttel magasabbra értékelik magukat minden szinten, így a hozzájuk valókat lenézik, átnéznek rajtuk. Ez a viselkedés tökéletesen látszik itt a fórumon is. Ha egy vélemény nem egyezik a női kommandóval, egyből megy a lúzerezés, az örök duma hogy irigykedsz, meg neked sosem lesz nőd stb.

Ha meg már a külsőségeknél tartunk, innen a fórumról is sok nő fordítva ül a lovon. Kaptam már fotókat nőktől, akik saját bevallásuk szerint jól néznek ki... Öhöm... hát ez kissé költői túlzás volt részükről. Én inkább az átlagost mondanám, de abból is az alsó 1/3-ot.

Tehát kérdem én, ha egy nő el van tájolva önmagával kapcsolatban, nem is kicsit, akkor miért oltja vagy szólja le a férfiakat?

Valójában nem is érdekel a válaszuk, csak hangosan gondolkoztam.

2019. júl. 2. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!