Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet csajozni, ha mindig van jóképűbb?

Figyelt kérdés

Már abszolút feleslegesnek érzem még csak meg is próbálni csajozni. Van néhány típusú srác aki minden lánynak bejön, és bármit teszek úgysem lennék elég, maximum ideig óráig, de már úgy veszem észre, hogy ha eleve nem vagy annak a nagyon szűk rétegnek a tagja akkor nem is szívesen ismerkednek.

Jobb meg ugyebár mindig lesz tőlünk mindenbe.

2019. júl. 2. 09:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, elmondom neked h ha kivagy gyúrva, s ha pénzed is van az sem elég, mert akkor még több kell, még jobb, de soha a büdös életben nem lesz olyan személy egy nő életében, akivel megelégedne és nem keresne jobbat nála. Ezt hipergámiának nevezik. Én bizony izmos vagyok, s legalább 70-80M-es vagyonnal rendelkezem, stabil bevételek, vállalkozás. Nagyívben szrok a nőkre, nem nézem őket embernek pontosan az ilyen herceg hajkurászós gondolkodásuk miatt. Tinderen megmérettem magam, igen vannak matchek, lájkok több száz, nah de milyenek? Kategóriámnál 3-4 számmal rondábbak, dagadtak, fogatlanok, beszédhibások, nem normálisak, stb... Van pár szép is, de azok pontosan úgy ahogy mondod játszák a ms madaomokat. Kell ez nekem? Kell ez neked? Szerintem nem. Amióta nem foglalkozom ezekkel az ostoba teremtményekkel, azóta boldogabb vagyok. Sőt naponta különböző nőnemű foroghat a körhintámon ha akarom. A megoldás a problémádra, hogy tedd magad helyre, s ne érdekeljen mit beszél, az sem h mit akar. Akar valamit? Teremtse meg. Nagyívben tojni kell rá hogy mi a férfi dolga és mi nem. Kettős mérce van keményen részükről, ha alkalmazkodsz, elbuksz. Ahogy megyünk előre az időben egyre jobban elnárcisztukosodnak, a szelfikirálynő effektus ugye? Ha megnézed tinderen is, mivel akarják magukat "eladni", már ha eladni akarják magukat: travel addict, party addict, stb... Komoly? Ehhez én miért asszisztáljak? Majd az idő asszisztál ezeknek is. Látszik is a gyerekvállalások számában. Party addict királykisasszony nem akar nyűgöt, gyereket, semmit, csak jó legyen, boldog, happy, és semmit se kelljen csinálni. Szükséged van neked erre?

Itt 1 találó kép, hogy mi a baj az 1990körüli vagy utána született egyedekkel:

[link]

S szerintem ne akarj nekik megfelelni, fordítva viszont ha neked nem fog megfelelni az adott egyed, elhajtod, jöhet a szebb fiatalabb, pontosan úgy mint egy elhasznált farmernadrágot. Te mindig is férfi legyél, teremtesz, gondolkodsz, nem mutogatsz újjal, nem tolod át a felelősséget, s nem mástól várod a megoldást. Ha így teszel, tapadni fog a miniszoknyás is...

2019. júl. 2. 12:52
 12/22 Halmai Annamária ***** válasza:
83%
Kérdező, én azt nem értem, ha nem akarsz tenni semmit azért hogy jobban nézz ki, nem akarsz komoly kapcsolatot egy nővel, se tenni azért hogy értelmes normális nőd legyen, csak annyi a cél, hogy szép nőd legyen külsőleg, akkor miért zavar ha ezek a nők majd előbb utóbb keresnek egy nálad szebb fazont? XD
2019. júl. 2. 13:13
 13/22 Halmai Annamária ***** válasza:

10-es: "Ha meg már a külsőségeknél tartunk, innen a fórumról is sok nő fordítva ül a lovon. Kaptam már fotókat nőktől, akik saját bevallásuk szerint jól néznek ki... Öhöm... hát ez kissé költői túlzás volt részükről. Én inkább az átlagost mondanám, de abból is az alsó 1/3-ot.

Tehát kérdem én, ha egy nő el van tájolva önmagával kapcsolatban, nem is kicsit, akkor miért oltja vagy szólja le a férfiakat?"

Ezt írod. Egy olyan kérdésre ahol egy bevallottan nem jól kinéző pasi azon szenved, hogy ő nem kell a fullos csajoknak. És a nők vannak eltájolva szerinted mert nem kell nekik egy ilyen pasi? Miért is?

2019. júl. 2. 13:17
 14/22 Szergej55 ***** válasza:
22%
Azért írtad ki a kérdést, hogy panaszkodj? Arra ott van a családod, ide akkor gyere, ha szeretnél megoldani valamit.
2019. júl. 2. 13:22
 15/22 A kérdező kommentje:

Értsd már meg, hogy nincs mit tennem érte mert soha nem lesz olyan arcberendezésem meg olyan hajam mint azoknak a top srácoknak. Tettem már, de az arcvonásokon nem változtat semmit.

Nem panaszkodtam, hanem válaszoltam a kérdésekre, ha nem tűnt volna fel. Világosan leírtam a kérdést, minek csajozni meg egyáltalán hogyan, ha úgyis akad jobb és jobb.

2019. júl. 2. 13:30
 16/22 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló, nem kell nekem ez az egész felhajtás ezek tudatában, de ettől függetlenül én gazdag sem vagyok, még izmos sem, igazából tehát nincs is miért próbálkozzak, de ha meg a pénz miatt buknának rám akkor hatványozottan rosszul érezném magam, hogy csak a pénz miatt van velem, és nem azért mert nagyon jól nézek ki. De ha jelenleg milliomos is lennék, akkor is megkímélném magam, mert mint mondtam, szépfiúk mindig is lesznek, akikre akkor is ragadnak, ha nincs is különösen jó egzisztenciájuk.
2019. júl. 2. 13:42
 17/22 anonim ***** válasza:
38%

Arcberendezés 😂😂😅😅 nem kell kpopos kisbaba arcodnak lenni...: nem ettől josz be a nőknek... a nők nem csak azt nézik ki mennyire jóképű.... ebből is latszik hogy amugy semmit sem teszel érte....

Az nem sport hogy elmész a huttoig meg vissza....

Genetika? 80% nak rossz a genetikája de meg is van nojuk!

Nem adsz magadra semmit sem a válaszaiból is rá lehet jönni!

Én sem voltam az a hu de nagy csajozogep.... jokepunek jóképű vagyok legalábbis anyám szerint 😂😅 meg most a barátnőm szerint de egyrészt nem voltam sportos befelé fordulós voltam meguntam minden nap sportolók tanulok dolgozok megtanultam gitározni meg énekelni javítottam a kommunikációmon (attis videok meg el jartam társaságba) hopp lett is olyan barátnőm hogy más a lelkét is eladná érte és nem csak a külső jegyei miatt.... 20F

2019. júl. 2. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Ne másokhoz mérd magad! Mert mindig képbe kerül a kiszemeltednél egy jobb...

Így csak tönkreteszed magad.

2019. júl. 2. 14:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Naon is van jobb kepűbb még is csak én kellettem a baratnomnek.... erre mondjak hogy nem csak a külső számit hanem a belső is...
2019. júl. 2. 16:29
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
19-es. Azt is tedd hozzá, hogy egy időre. :D
2019. júl. 2. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!