Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok? Egyetértetek velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Egyetértetek velem, hogy ki a jóképűbb pasi?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinak mondjuk akinek nincs olyan arcszerkeze mint Zac Efronnak, hanem csak tök átlagos. Akkor sokkal jobban áll, a haj + borotválkozás helyett a kopaszság + szakáll. Ez több emberen vettem már észre, főleg amikor régi + mostani képeket nézek egymással szembe. De lehet csak a kor előrehaladta.

2019. jún. 7. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Inkább csak azt jelenti, hogy neked tetszenek a kopasz szakállasok.
2019. jún. 7. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:

én fiú vagyok

jó tudni akkor hogy a kolbászt szeretem :D :D :D

annyi az egész hogy szoktam nézni a jó nők kikkel vannak együtt és ott figyeltem meg

2019. jún. 7. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem vagy tisztában a tetszik szó jelentésével. Nem azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódsz hozzá.

Nekem is tetszik, ahogy egy kollégám öltözködik. Jó a stílusa. Jól néz ki. Ettől nem vagyok homár...aki szerint pedig igen, az kicsit gondolkodjon el a homofób életén.

2019. jún. 7. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Ja akkor félreértettem

Akkor tetszik úgy mint a stílusa.

2019. jún. 7. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem értek egyet, igaz, nekem se a kopaszság, se a túl nagy szakáll nem jön be.

20/L

2019. jún. 7. 20:50
 6/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
75%
Hetero férfiként mondom, szerintem sok férfitársamnak jól áll a kopaszság is és a szakáll is, abban viszont nem értek egyet, hogy a tök átlagos arc figyelemfelkeltőbb lenne. Egy markáns, határozott, kontrasztos arc sokkal szembetűnőbb, megjegyezhetőbb és vonzóbb lehet a nők számára, mint egy amolyan semmilyen típusú, mint amilyen például az enyém. Az én arcomon semmi különlegesség, jellegzetesség nincs, és hát így azért nehezebb jó benyomást kelteni elsőre...
2019. jún. 7. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki kancsal azt úgy megjegyzik mint fene ! Elnézést a kancsaloktól ! :D
2019. jún. 7. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok jóképű, kopaszodom, és gyéren nő az arcszőrzetem. Ráb_sztam.
2019. jún. 7. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy a kor előrehaladtával már pont nem a csomagolás a lényeg önmagában, hanem hogy mit rejt az... a leghelyesebb pasit is elcsúnyítja az, ha szegény buta, műveletlen, stb... akkor már abból sok minden nem lesz, max egy együttérző mosoly és hát mutatás.
2019. jún. 7. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát..én nem:D

Nekem két dolog tetszik a férfiakon (fejet illetően): kopaszság és szakáll.

Egyik se tetszik.

Szerintem a borosta sokaknak jól áll, de pl az ilyes kisfiús, épphigy kezdődő tinibajúsz kikerget a világból. Na ha olyanja van, akkor inkább borotválkozzon meg.

2019. jún. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!