Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pasinak elhinnéd hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak elhinnéd hogy a bébiételt magának veszi és nem a gyerekének?

Figyelt kérdés

Gimis koromban megszerettem a az ilyen Milupa vízzel hígítós babáknak való gyümöcsös stb. pépeket. Kisöcsém ette és egyszer megkóstoltam azóta veszek rendszeresen desszertként fogyasztom.

A DM-ben összefutottam egy lánnyal akivel randizunk , és meglátta a kosaramban. Furán, mosolyogva-kérdőn néz rám, mondom ezt én eszem. XD

Annyira vicces, remélem eljön a második randira! :-)

2019. jún. 4. 18:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy el

Párom a gyümölcsös-kekszes pürét szereti én meg a tejporos sztracsatella pépet

Én 20 ő 22 :)

2019. jún. 4. 18:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nőt ismertem aki szerette az ilyen "babaétel" répás meg ilyesmi "üveges konzerveket", csak simán az íze miatt és mert "több benne a tápanyag, mint sok drágább termékben".

Tipikusan az ő dolga, ahogy a tied is. Ha ezt szereti, ezt szereti. Nobody cares. Bár ha valaki csak úgy észreveszi, feltételezheti, hogy gyereked van.

Viszont! Jó beszélgetésindító egy ilyen "érdekes" termék a kosaradban.

2019. jún. 4. 18:53
 3/19 A kérdező kommentje:

# 1

Ne már!!! Ti is??? XD

Akkor mégsem vagyok csodabogár!!! :D

2019. jún. 4. 18:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Elhinném, nekem a sztracsatellás a kedvencem
2019. jún. 4. 18:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen ízvilágú cucc?????? :O Próbálni fogjuk.

Amúgy először furának éreztem, ahogy írtad, aztán ha belegondolunk, hogy mennyi durva dolgot tolunk/tolnak le emberek (70% erősségű pia, rohasztott sajt, nyers hús)..teljesen normális nasi.

2019. jún. 4. 18:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ma is tanultam valami újat. Holnap megyek és veszek bébiételt. 😂
2019. jún. 4. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6.: de ne azt az üveges pürét vedd, hanem a port,amit tejjel, vagy folyadékal kell elkeverni és dobozban van. Isteni.
2019. jún. 4. 19:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Meggyőztetek, veszek ilyen sztracsatellás bébiételt :D
2019. jún. 4. 19:26
 9/19 anonim ***** válasza:
#7: köszönöm a tippet. Linkelnéd, mire gondolsz? 🙂
2019. jún. 4. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elhinném. Az én kosaram is tele szokott néha lenni bébiétellel. Én az általad említett desszertet még nem próbáltam (most már juszt is ki fogom) viszont ha egyedül vagyok este otthon és nincs kedvem vásárolni, vagy vacsorát főzni, akkor csak felpattintok egy üveges babakaját, kicsit megfűszerezem és azt vacsorázok. Szeretem a főzelékeket. Mind finom.
2019. jún. 4. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!