Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasinak elhinnéd hogy a bébiételt magának veszi és nem a gyerekének?
Gimis koromban megszerettem a az ilyen Milupa vízzel hígítós babáknak való gyümöcsös stb. pépeket. Kisöcsém ette és egyszer megkóstoltam azóta veszek rendszeresen desszertként fogyasztom.
A DM-ben összefutottam egy lánnyal akivel randizunk , és meglátta a kosaramban. Furán, mosolyogva-kérdőn néz rám, mondom ezt én eszem. XD
Annyira vicces, remélem eljön a második randira! :-)
Persze, hogy el
Párom a gyümölcsös-kekszes pürét szereti én meg a tejporos sztracsatella pépet
Én 20 ő 22 :)
Én egy nőt ismertem aki szerette az ilyen "babaétel" répás meg ilyesmi "üveges konzerveket", csak simán az íze miatt és mert "több benne a tápanyag, mint sok drágább termékben".
Tipikusan az ő dolga, ahogy a tied is. Ha ezt szereti, ezt szereti. Nobody cares. Bár ha valaki csak úgy észreveszi, feltételezheti, hogy gyereked van.
Viszont! Jó beszélgetésindító egy ilyen "érdekes" termék a kosaradban.
# 1
Ne már!!! Ti is??? XD
Akkor mégsem vagyok csodabogár!!! :D
Van ilyen ízvilágú cucc?????? :O Próbálni fogjuk.
Amúgy először furának éreztem, ahogy írtad, aztán ha belegondolunk, hogy mennyi durva dolgot tolunk/tolnak le emberek (70% erősségű pia, rohasztott sajt, nyers hús)..teljesen normális nasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!