Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó sok szülőnek az, hogy 20-21 évesen is tiltja a kapcsolatot a gyerekének vagy ellenőrizgeti?
Figyelt kérdés
Nyilván a gyerek egyetemre jár, otthon lakik.2018. jan. 5. 10:07
1/5 anonim válasza:
Nemtudom. Talan nem fogadja el hogy a gyerek mar felnott...?
2/5 A kérdező kommentje:
De basszus lassan saját családja is lehetne...
2018. jan. 5. 10:12
3/5 anonim válasza:
Észre sem veszik magukat, hogy ezzel a gyerekük életét teszik hosszú távon tönkre: ők akarják megszabni, hogy a fiuk, lányuk számára ki lenne az ideális jelölt. De csak a gyerek tudja eldönteni, kihez vonzódik. Ők úgy vannak vele, hogy jót akarnak, mert "szemét világban élünk", de azt érik el, hogy a gyereknek torzul a párkapcsolatról alkotott képe és vért fog izzadni, mire normális kapcsolata lesz. Ennél már csak a mélyen vallásos szülő a rosszabb, akinél már az is isten elleni vétek, ha gyermekük rá mer nézni egy ellenkező neműre.
4/5 anonim válasza:
Akit el lehet tiltani ennyi idősen bármitől is, azzal baj van. Én 20 évese mentem férjhez, és nem kértem engedélyt senkitől, csak vittük a meghívókat. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem az apám volt ilyen. Kb 16 évesen is üvöltözött velem mikor elmentem egy haveromhoz.
Röviden összegezve egy idegbeteg pszichopata állat volt. A miértekre nem tudom a választ, de kb minden tilos volt nem csak 1 kapcsolat. Mikor jöhetek haza, mehetek el. Az akkori oföm azt mondta h valszeg szívrohamban halok meg mer mindig tiszta ideg voltam.
De anno tanulásnál is voltak hasonlók.
Hála az égnek 22. éves koromban meghalt. Nem tudom h van e túlvilági élet v ilyesmi de remélem soha többé nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!