Van itt olyan anyuka aki többnyire üveges bébiételt ad a gyerekének?
Nem minden üveges étel "műkaja"!
Meg lehet találni a megfelelő bébiételt!
Az én lányom is sok bébiételt evett hónapokig, mivel semmi mást nem volt hajlandó megenni. Így ha azt akartam, hogy egyen, akkor üvegest kapott.
21 hónapos, néha még most is adok neki, mert szereti, pl a gesztenyés kecskemétit.
Ettől a műkajázástól a hideg ráz.
Mégis mit értessz alatta.
Én akkor adok a babámnak bébiételt amikor házon kívül vagyunk. Amikor itthon vagyunk a gyümölcsöt mindíg én készítem neki. Zöldséges bébikaját sűrűbben kap mert azt szívesebben fogadja el.
Szia!
Az én lányom nagyon sokáig borzasztóan válogatott, így üvegeset adtam neki. Gondoltam azzal legalább az időm nem ment el, ha a kukában landol. Főzni még csak nem rég kezdtem el neki. A baba kaja nem műanyag, bár én is úgy érzem, de nem. Persze nézd meg milyet, mert láttam olyat, amiben hozzáadott cukor, meg ilyenek volt. De az ismertebb márkákkal semmi baj. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem teszel rosszat, he meg tudsz úgyis főzöl.
Épp a minap esett a nyakamnak egy "ősanya", hogy mekkora egy darab sz@r vagyok, mert a gyerekemnek a hozzátáplálás megkezdésekor 2 hónapig üveges kaját mertem adni... Egyrészt fél üvegnyit evett meg mindössze, másrészt meg amit csináltam neki, minden a kukában landolt (volt olyan nap, hogy 4 félét próbáltam beletukmálni, de nem kellett neki, viszont üvöltött, mert éhes volt). Naná, hogy kibontottam egy üvegeset!
Aztán egyik napról a másikra megette, amit főztem, azóta csak akkor kap üveges kaját, ha megyünk valahová, vagy valamiért nem tudok főzni éppen (és a fagyóból is elfogyott az elkészült kaja készlet).
Egy percig ne legyen lelkiismeret-furdalásod emiatt!
Csak néznétek ti is nagyokat, hogy milyen ételeket eszik a lányom.
Külföldön élünk, és eszem ágában sincsen főzni, mikor a francia konyha bébiételeit eheti minden nap másmilyet és nagyon finomakat! És az árát tekintve sokkal olcsóbb, hogy 1-1 Euróból egy-két adag ételt megkapunk és hol tudnék én atricsókás, lazacos, paella-s, stb ételeket neki elkészíteni, mert még magunknak sem főzök ilyeneket.
Mostmár mindenevő.
Miért van lelkiismeret furdalásod? Nem is értem.
Szerintem a piacon vett, agyonpermetezett zöldségből otthon, a kedves anyuka által megfőszerezett, sózott, cukrozott bébiétel egy cseppet se jobb a gyerekének, mint ha én csak sótlan, cukrozatlan, igazi zöldséget adok a gyerekemnek.
Én igy vélekedek és nincs lelkiismeret furdalásom, sőt tlejesen nyugott vagyok, az ősanyákon meg mosolygok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!