Botmixert milyen edénnyel használjátok? Már megőrülök, hogy akár milyen tálba, bögrébe csinálom a bébiételt, nem turmixolja el, pedig jó fajta gépem van!
Nekünk moulinex van ahhoz járt egy müanyag magas falú edény. .
vegyél elő egy papírlapot tedd rá a mixer fejét cerkával rajzold körbe és olyat keress ami a körnél nagyobb szélességü alul.
Nekem Zepter-es Mixy van, első perctől kezdve ezzel csináltam a bébiételt, tökéletes lett. Nekem is van hozzá egy magas falú keskeny kiöntős, fedeles edény, abban csináltam. A botmixer pengéje is cserélhető, az ételtől függően. Nekem akkor nem sikerült teljesen pépesre, ha kevés volt a folyadék benne, mindig öntöttem hozzá a főtt léből vagy sima forralt vizet, később babavizet.
Nekem pont a turmix nem jött be, az keni össze vissza, csapja az edény oldalára az ételt, de nem pépesíti.
De ahány ház, annyi szokás:)
Igen, elképzelhető, hogy kevés a mennyiség, amit keversz.
Próbálj meg dupla adagot csinálni!
Nekem Tefal van, saját edényével, picivel nagyobb, mint a mexer feje. Sosem volt gond a pépesítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!