Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen csőrös itatópohara van...

Milyen csőrös itatópohara van a babátoknak? Hány hónapos korától használjátok?

Figyelt kérdés

Mennyire vagytok megelégedve vele? Mi az amit szerettek benne, s mi az amit nem?

Most állunk itatópohár választás előtt, s nem tudom milyet vegyek. 9 hós lesz hó végén a babám.

A feje az milyen? Szilikon vagy műanyag? Esetleg linkelni is tudnátok?

2011. okt. 17. 12:14
 1/8 anonim válasza:
Nekünk van aventes meg egy ikeás is. 6 hónapos kora óta használjuk, de az ikeásat jobban szereti, annak műanyag a feje.
2011. okt. 17. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen is olyan is...

Én a helyedben először az Avent-tal próbálkoznék (nekünk az volt kezdőnek) ,mert annak a legpuhább műanyag a cumi része, könnyebben tud belőle inni.

2011. okt. 17. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Nuk-os van, imádja a kislányom, 10 hónapos kora óta ebből iszik.
2011. okt. 17. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:

[link] nah én erre gondoltam, csak nehéz volt megtalálni :) [link] ->ezzel a csőrrel.

Nekünk ez vált be,azért merem ajánlani.

Én olyan 8 hónapos korától kezdtem barátkoztatni az itatópohárral,de csak olyan 11 hónapos kora körül tudott belőle egyedül inni.

2011. okt. 17. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Tommee Tippee, 4-5 hónapos kora óta használtuk. Tényleg nem csöpög, és rögtön tudott inni belőle. Most már hetente egyszer veszek neki egy félliteres ízesített vizet, valami Kubu féle, de mégsem az, és az sem csöpög, nagyon szeretjük. Most már másfél éves a fiam.
2011. okt. 17. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a DM-ben vettem babylove-ot (ami valójában Nüby)széles fejűt.Mivel azt írták, hogy 6 hós kortól, gondoltam kipróbáljuk, nem jött be, mert olyan széles a feje, hogy nyomja az orrát, mikor iszik, ergo nem kap közben levegőt.Eltettem nagyobb korára.Aztán akciós volt a Rossmannban a babydream (Szintén Nüby)de ez keskenyebb fejű és szintén szilikonos, na ebből az első pillanattól szépen ivott és azóta vettem neki mégegyet, hogy legyen váltás.

Azért szeretem, mert kézreálló, könnyen iszik belőle egyedül is (pedig nincs füle mint a DM-esnek)és puha a feje, mert a műanyagot nem szereti.Azt is próbáltuk, neki nem jött be.

Amúgy 7,5 hós korától iszik itatópohárból, de ha 6 hósan kapásból a keskenyebb fejűt veszem neki, akkoronnantól inna belőle szerintem.

Most 9,5 hónapos a lányom, szeretném ha nemsokára a folyékony tejpépet, később pedig már a reggeli tápit is ebből kapná.

2011. okt. 17. 13:39
 7/8 krisztivan ***** válasza:
tommee tippee van.6hós kora óta abbol iszik.nem csöpög (csak ha túl töltöm)jól meg lehet fogni a füleinél és lehet mindenhova odacsapkodni is:-).most 13 hós,szerintem jól bírja.
2011. okt. 17. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Avent van, de nekünk az nagyon csöpög, igaz nem itatópohár, hanem cumisüveg, de itt olvastam korábban h a csőrös is csöpög.

Azt nem merem elsőre.

Mennyire számít h mekora? Arra értem h 150 vagy nagyobb milis van nektek?

Mert én láttam DM-ben MAM márkájút, s ahhoz van 25% kedvezményem, van széles fejű, szilikonos. Igazából ezt néztem ki, de nem tudom a fiam be tudja-e kapni. Ez nagyobb, s van kisebb 150 ml körüli, de az olyan ami régen is volt, hagyományos keskeny fejű, az atlán műanyag lehetett. Azt nem néztem meg. S nem tudom ezek mennyire jók.

Igaz kedvezményesen annyi, mint rendes árban a rosmannban a babylove.

Vagy még a tommi tipin gondolkozok.

Mondták h azt a műllerben lehet kapni.

De nem tudom itt budapesten a 4 kerület környékén hol található müller üzlet.

2011. okt. 18. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!