Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MAM márkájú csőrös itatópohara...

MAM márkájú csőrös itatópohara van-e valakinek?

Figyelt kérdés

Mennyire vált be? Úgy értve, hogy az tényleg csöpögés mentes?

Avent cumisüvegünk van, többet kipróbáltunk, s a legtöbb csöpög, s itatópohárban viszont már nem merünk venni.

A kettő közül melyik a jobb szerintetek?

[link]

[link]

A Dm-ben akarom megvenni 25%-os kupon akcióval, s nem tudunk dönteni a párommal.

Én igazság szerint az alsót akarom, de páromnak meg a felső jön be, mert annak a feje, amit bekap a baba, olyan amilyen régen is volt. A másik meg teljesen kerek formájú. De nagyságra ott pl az utóbbi éri meg.

Vannak tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban? Melyikkel járnánk jobban.

S esetleg olyanok is írhatnak, ha más fajtájú itatópoharuk van, s az mennyire vált be.

2011. okt. 12. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én csak a másodikról tudok véleményt mondani. a lányom nem tudta használni.

mennyi idős a babád?

nekünk egyébként aventos-os és Mülleres csőrösünk van. Mindkettő jó. sőt a Mülleresbe belepasszol az aventos csőre is :)

2011. okt. 12. 22:42
 2/11 A kérdező kommentje:

8 hónapos a babám. Miért nem tudta használni? Túl széles volt a feje? Mert azon én is gondolkoztam, de a másik kis kiszerelésben volt csak, úgy 150 ml körüli a másik viszont nagyobb, a második.

S másodiknál a kinézet is jobb, s van füle, én ezért akartam, de várok még véleményeket.

2011. okt. 12. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:

első vagyok :)

a lányom 10 hónaposan kapott ilyen MAM-osat, de ő korababa 2 hónappal. egyszerűen nagy volt a szájába, nem tudta hogy kell szívni.csak bekapta és várt. de viszont más ismerős gyerek tudta használni.én inkább puha szilikonost vettem, először a Müllerest Nuby csőrrel, majd az Aventosat.

2011. okt. 12. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a második képen lévő van,nagyon bevált.Már ez volt a 4.féle amit vettem,és ebből a lányom szinte első alkalommal tudott inni.A többivel meg nem tudott mit kezdeni.
2011. okt. 12. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is a második van és abból is a másodikat "nyúzzuk".
2011. okt. 12. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk először a második volt, abból 3szor is kellett vennünk, de negyedszer amikor venni akartunk, éppen nem volt a boltban, akkor olyant vettünk, mint az első linken van. Nagyon nem jó. A fiam tudott inni belőle, de én nem szerettem, olyan szutyok az a szelep benne, anélkül meg olyan, mint a flakon kupak nélkül...Tele van szóismétléssel, ne haragudj, sietek. :)
2011. okt. 13. 11:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Az amit kinéztünk is puha szilikonos, de linkben ezt találtam. Hát úgy látom megoszlanak a vélemények.

Azért várnék még válaszokat.

2011. okt. 14. 00:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is a második volt, nagyon könnyen megtanult inni belőle a lányom, könnyű volt tisztítani is, szerettük.
2011. okt. 16. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
A MAM márkába a cumisüvegek, nem voltak jók a kicsimnek, nem szerette, nem tudta mit kell vele csinálni! A 6. cumisüveg bevált, amit vettem: Avent ( csőr is van benne és egy nagyobb lyukú cumiitató) 2500 ft volt! Ezt ki kell tapasztalnod, mindegyik kisbabának más az igénye! De szerintem se jó a MAM!
2011. okt. 16. 12:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Nekem az Avent azért nem jön be, mert újszülött kortól azt használjuk, s a csöpögésmentes cumisüvegből dől a folyadék, nagyon csöpög. A méz színű ilyen, bár a tejszínűt azt szeretem, azt tápszerhez használom néha, szerencsére többnyire szopizik.

A NUK-ot meg azért nem szeretem, mert annak az 1-es újszülött cumijából úgy dől a folyadék, mintha 3-as,4-es lyukú lenne, s volt h egyszer cumizavaros is lett. Azért álltunk vissza az aventre, de csörösből mást szeretnék kipróbálni.

2011. okt. 16. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!