Van valakinek Pierre Cardin asztalra szerelhető etetőszéke? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 23:44
1/6 anonim válasza:
Arra gondolsz, amit rá kell akasztani az asztal lapjára, és ott "lóg", nincsenek lábai? Nekem olyan van, nem Pierre Cardin, valami más. Én nagyon szeretem, kényelmes, nem kell kerülgetnem a szétálló lábait, a gyerek pedig közvetlenül az asztalról eszik, velünk. Nekünk bejött.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondolok. És mekkora súlyig jó? Addig lehet használni ugyanúgy, amíg rendes székről nem eszik a kicsi? Köszönöm a választ.
2011. okt. 22. 00:16
3/6 anonim válasza:
Szerintem 15 kg-ig biztosan jó, végül is az asztalnak kell bírnia a terhelést. Az én fiam még csak 11 kilós, de simán el van benne.
4/6 anonim válasza:
Mi most vittük vissza az üzletbe, mert elszakadt a varrásnál. 9 kilós a kislányunk, miközben 15 kiló volt feltüntetve. Amikor visszavittük, kiderült, hogy elírták, és csak 10 kilóig jó.
5/6 anonim válasza:
Én is olyat akartam venni, mert sokat utazunk, de a boltban nem ajánlotta az eladó. Arra hivatkozott, hogy csak erős asztal bírja el, nem stabil, nem megbízható. Hát mi hittünk neki, de lehet, hogy nem volt igaza.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok: megnéztem, a miénk a Tesco-ból való, onnan vette anyósom. Nekünk bírja a strapát, ahogyan az asztal is. Kétéves a fiam, 8 hónapos kora óta használja és még fogja is egy darabig, amíg fel nem éri székről is az asztalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!