Mi a véleményetek erről a játékról? Karácsonyra venném a kisfiamnak, addigra 7 hónapos lesz.
Én ilyet az 1. szülinapra vennék.
Ha 7 hónapos lesz karácsonykor, inkább valami pihepuhát vegyél neki, vagy amivel tényleg tud játszani. Valami zenélős vagy villogós, de ne ilyen nagyot, mint ez a zsiráf.
én is korainak tartom. inkább én is egy éves korra szavazok. bár nekünk ilyen nincsen, hanem elefánt van, de láttam ilyen zsiráfot a fejlesztőbe ahová járunk. sok hasznát nem látom. a FP elefántot legalább tudja tologatni, húzni.
Nekem most 7 hós, van hasonló játéka, tök jól meg tudja rágcsálni, és a földön kopogni a kis műanyagokkal. :) Még korai, de attól még lehet venni, de ne számíts rá, hogy rendeltetésszerűen használná. :D
Pörgetős kütyüket szereti nagyon, újabban dobolni imád, mindent, amit ér, üt. Van egy digitális zongoránk (helyhiány miatt) a földön, na azt is imádja püfölni. Úgyhogy ő hamarosan kap egy játék szintit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!