Mi a véleményetek erről a csizmáról?
Ma vettem meg a kislányomnak, de mire hazaértünk elbizonytalanodtam. Jó a lábára,hajlik a talpa szépen,elég puha is. De mégis van bennem egy félsz,hogy mirét nem vettem olyat amit mindenhol hangoztatnak milyen super(Siesta és társai).
Erről a márkáról meg nem sokat tudok
Teljesen jó ez a bakancs, nincs vele semmi gond.
Nincs mindenkinek tizenakárhányezer forintja bakancsot venni.
Én is ennyi pénzért fogok venni.
Tök jó! Én ezt eddig nem is láttam!
Köszi, hogy belinkelted!!!
Nyugodj meg, tökéletes!
Én is Superfitet vagy Siestát akartam. A Siestát már megnéztem, de ki is lőttem, mert a lányom lába bele sem menne, és nem is volt béléses.
Ez viszont nagyon jó! Köszi még 1x!
Szerintem is teljesen jó, hasonlót néztem én is a lányomnak.
Én soha nem nézegettem a mindenki által hangoztatott cipőket, hanem felpróbáltam ezt-azt a cipőt a lányom lábára, járattam benne egy kicsit, jól megtapogattam a cipőt és ha megfelelt, hát megvettem.
A Deichmannban kapható gyerekcipők többsége teljesen jó (márkától függetlenül).
Nekem műbőrnek tűnik, belülről meg műszál. Nekünk Siesta van ami bőr és belül irha. Ha nem izzadós lábú a gyermeked akkor elmegy, de a fiamnál egy ilyen cipő kizárt.
Kényelmesek a deichmannos cipők, meg bírják is, szóval ebből a szempontból tökéletes választás.
Kívül vízhatlan az anyagi,ilyen csuszi, belül nem hinném,hogy műszal, tapintásra nem annak tűnik.
Egyébként nem izzadós a babám lába:):):
Siestát akartam venni, de kiakadtam,amikor az eladó elém rakta a kiscsizmát 15500 Ft.
Nincs semmi baj ezzel a lábbelivel, hordjátok egészséggel.
Hasonló fazonú bakancsot vettem a lányomnak, remélem nem növi ki tél végéig. A fiamnak viszont Dei-tex bakancsot vettem előző évben és jól bírta a strapát, vízálló, bélelt, szerintem az is amit vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!