1/11 anonim válasza:
Nagyon tetszik, de jobb lenne ha nem lenhe ilyen hosszú.:)
2/11 anonim válasza:
rohadt jól néz ki, és rohadt drága... és sajnos az utóbbi a keményebben nyomó jelző...
5/11 anonim válasza:
tényleg nem éri meg, még garancia sincs rá.
7/11 anonim válasza:
Nem tetszik... Bocs, ez van... De elárulnád, hogy télen a jeges latyakban ezzel hogy lehet menni, mikor én recés talpú bakancsba majd' elesek?
8/11 anonim válasza:
Nagyon tetszik de 21ezret nem fizetnék érte. Télen pedig szerintem nem fog semennyit se melegíteni a lábadon...Főleg a latyakban .
9/11 anonim válasza:
Nem tetszik, semmit nem melegít, átázik, csúszik...
Nem télre való, esetleg kora őszre, amikor nincs hideg és víz sincs.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tudom hogy ez a csizma nem a latyakos sárba és a 2 méteres hóba való,de az érdekel különösebben hogy kinézetre hogy tetszik?:)
Várok még válaszokat!
2010. okt. 6. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!