Mi a véleményetek erről a csizmáról?
[link] Nagyon tetszik,élőben is láttam,csak nem meleg, tehát inkább tavaszra/enyhébb őszi napokra lehet használni. Ezért nem vettük meg most, hanem ezt a bélelt tornacipőt: [link] --> kb ilyen a fazona,csak fehér és van benne egy arany csík és nagyon jó,bélelt *.* nem volt róla kép -.- Egyébként egyedül ez a csizma fogott meg,illik hozzám. Szerintetek érdemes megvenni tavaszra? (szülinapomra kérhetném esetleg..)
13/L
Aranyos.. :)
Legalább te nem pláza p*csa vagy aki 20 centis tűsarkút hord..legalábbis remélem.
köszi a választ. :) Nem ,tényleg nem vagyok az. 1. isten ments 2.ahhoz nincs elég pénzem , elég szép se vagyok hozzá 3. magassarkú? szerintem nagyon korai,legalább is nekem az, a kortársaim egy része viszont nem ezt gondolja ://
Tavaly az egyik 8.-os 10 cm-es magassarkúban ballagott, és már én is 8.-os vagyok mellesleg,mégse vennék fel olyat. Most lehet,hogy ciki,hogy más vagyok,de nem érdekel igazán... Attól még én is hordok csőgatyát(mert szeretem) és tornacipőt is(csak nem konzervet) .
Igen szerintem sem drága annyira, de csak szülinapra kaphatom meg ,remélem meg lesz még 2 hét múlva is. :)
Egyébként lehet,hogy átlagos,de szerintem vannak ennél átlagosabb cipők is, és nekem ezek tetszenek. (:
csak nem konzervet?:D attól még ugyan az... ah, de mi ez a szerencsétlenkedés a márkák közt, na mindegy.
cipőről meg: hát ha akarod kérd azt, most mi honnan tudjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!