Mi a véleményetek erről a csizmáról?
[link] Nagyon tetszik,élőben is láttam,csak nem meleg, tehát inkább tavaszra/enyhébb őszi napokra lehet használni. Ezért nem vettük meg most, hanem ezt a bélelt tornacipőt: [link] --> kb ilyen a fazona,csak fehér és van benne egy arany csík és nagyon jó,bélelt *.* nem volt róla kép -.- Egyébként egyedül ez a csizma fogott meg,illik hozzám. Szerintetek érdemes megvenni tavaszra? (szülinapomra kérhetném esetleg..)
13/L
A csizma csini, a húgomnak is ugyan ez van csak feketében.
Ez a cipő nem az én világom, de ha kényelmes és neked tetszik, akkor rajta!
17: 33 én ilyet nem mondtam és nem is szerettem volna ezt sugallni senkinek sem. Végül is majdnem ugyanúgy néz ki a csőgatya sima tornacipővel,mint konzervvel. DE én utálom a konzervet, bocs.. Lényegében azért,mert marha vékony és rohadt drága = kínai cipő negyed annyiért,vagy még kevesebbért ;D Ezért hiszem azt,hogy a konzerv semmit sem ér,csak divatcucc,de hát hordjátok csak azt,egyszer úgy is kimegy a divatból. Mit zavar az engem :)...
Többieknek nagyon szépen köszönöm. Tényleg?? De tökjó ,akkor biztos ,hogy megveszem ,főleg,hogy vízálló is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!