Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a csizmáról?

Figyelt kérdés

[link] Nagyon tetszik,élőben is láttam,csak nem meleg, tehát inkább tavaszra/enyhébb őszi napokra lehet használni. Ezért nem vettük meg most, hanem ezt a bélelt tornacipőt: [link] --> kb ilyen a fazona,csak fehér és van benne egy arany csík és nagyon jó,bélelt *.* nem volt róla kép -.- Egyébként egyedül ez a csizma fogott meg,illik hozzám. Szerintetek érdemes megvenni tavaszra? (szülinapomra kérhetném esetleg..)

13/L

2011. okt. 22. 16:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem mind2 lábbeli nagyon nagyon tetszik, ugylátszik hasonló az izlésünk 16/L Szerintem megérné megvenni, nekem is hasonló van, már mint csizma, és már most hordom+ majd kora tavasszal :))
2011. okt. 22. 20:16
 22/22 A kérdező kommentje:
20:16 Igen :) Köszi a választ. Én is hordok már csizmát, csak az tavalyi,de még most is árulják a deichmannban. Akkor ezt fogom kérni. : D
2011. okt. 23. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!