Mi a véleményetek erről a csizmáról?
Figyelt kérdés
Nem márkás, nem bőr, sőt kínai. De azért vállalható külsőre? (Mert kényelmesnek kényelmes és meleg.)
2010. dec. 21. 11:03
1/11 anonim válasza:
A sarka nem látszik, csinálhattál volna rendesen oldalról képet (nem felülről-oldalról), de amúgy szépnek tűnik. Ez egy fiú válasza volt, sose higgy nőknek divat témában.
2/11 anonim válasza:
szerintem jó de mint ahogy az első írta valami más helyzetből is csinálhattál volna képet. egyébként attól mert kínai ugyanúgy lehet jó mint egy márkás 30000ft.-os csizma. :)
mekkora a sarka?
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom jól. :D Ennél a csizmánál nálam nem a divat a lényeg, de azért érdekel, másnak hogy tetszik. Vannak drága csizmáim is, amik mai divatot követnek, de nem kényelmesek...
A sarka kicsit, széles, szinte nincs is.
2010. dec. 21. 11:20
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom jól. :D Ennél a csizmánál nálam nem a divat a lényeg, de azért érdekel, másnak hogy tetszik. Vannak drága csizmáim is, amik mai divatot követnek, de nem kényelmesek...
A sarka kicsi, széles, szinte nincs is.
2010. dec. 21. 11:20
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, nincs "kínais" hatása.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem azért mert kínais.
8/11 anonim válasza:
Nem tetszik 100%-osan, de simán felvenném.:)
9/11 anonim válasza:
Szép, csak le fog fagyni benne a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!