Meddig használjátok a textil pelenkákat? És mindig használjátok!
*?
Én nem minden esetben használom, többször előfordul,h a 30db-ból egy sincs kéznél,amikor kellene, és úgy büfiztetem meg. Persze utána mindig megnézem van-e hajszál,v szösz a babámon! Csak kíváncsi vagyok,mással is előfordul-e? :)
Ismerősöm fia 8 hónapos, még mindig használják.
Unokaöcsém 4 éves, étkezéseknél a nyakában van. Egyszerűbb azt kimosni, mint állandóan öltöztetni...
Az első hónapokban mindenre használtuk a textilpelusokat - nyálat törölgetni, feje alá tenni, azon pelusozni, hátha kifolyik a kaki...stb.
Lányom 6 hónapos koráig nagyon bukós volt, így sokszor vettük hasznát a textilpelusnak. De aztán már egyre kevesebbet.
Most 1 éves és néha-néha egy-egy pelust használok törölgetéshez, de már nincs rá nagy szükség otthon.
De ha dokihoz megyünk vagy máshová, akkor mindig van nálunk, mert azon pelusozom, hogy ne érjen "idegen" tárgyakhoz a kis pucér popója, a dokinál ne kelljen őt letennem a sok beteg gyerek után csak úgy stb.
addig míg nem eszik tisztán a gyerek addig nagyon jó előke helyett sokkal könnyebb mosni
amíg fogzott azzal törölgettem a szája szélét
pelusozásnál mindig volt alatta egy
ha elmentünk akkor is volt nálam ki tudja mire lesz jó alapon
dokinál védőnőhöz olyan 1.5-2 éves korig
amikor meg már nagy lett nagyon jó portörlő lett belőle :-)))
Olyan 6 hónapos koráig volt a feje alatt az ágyban, addig nem szedte fel, csak néha.
A vállamra böfizéshez addig tettem, amíg át nem tértünk az etetőszékhez (dönthető) 4 hónaposan. Akkor kaja után még üldögél benne, és böfizik is.
Most 7 hónapos, ha kimegyünk az udvarra, és csak simán kézben viszem, akkor viszont mindig van nálam egy textil pelus, mertolyankor rendszeresen leböffent vagy engem, vagy magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!