Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki többnyire üveges bébiételt ad a gyerekének?

Figyelt kérdés
Én ált. főzöm az ebédet, mindig mást, de mostanában egyre gyakrabban úgy alakul, hogy üvegest kapnak. de szeretik is. csak olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy műkajával etetem a gyerekeimet.
2010. szept. 20. 22:10
1 2
 11/16 edus83 ***** válasza:
A baba világban volt múltkor,védő nő mondta,hogy nem gáz nem mű kaja,nyugodtan lehet adni,én is sokszor adok lányomnak 8hós semmi babja szereti és sokszor ha sok a dolgom nincs időm főzni neki praktikus csak elő kapom:)!!
2010. szept. 21. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Én az üveges Bio termékeket adom mindig , tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül! Elmondanám nektek, hogy a Magyar paradicsomként árult valami földet még életében nem látott, a nagynéném dolgozik ott ahol a saját szememmel láttam, hogy minden tő kémcsőben és vegyszerekben nevelkedett! Piac nincs a közelemben de abban sem bízom, hogy nincs permetezve, csak az üveges kaját adom neki!
2010. szept. 21. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Én a legtöbbször üveges ételt adok neki. Egy azért mert megbízom bennük, kettő azért, mert a kisfiam nagyon szépen nevelkedik tőle. A főztömet nem mindig eszi meg (sajnos) de ha éppen ízlik neki akkor azt adom. Nekem már nincs lelkiismeret furdalásom, mert tudom, hogy legjobbat kapja különben nem lenne kiegyensúlyozott, ekkora nagy baba!
2010. szept. 21. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen.Kisfiam 9 hónapos múlt és csak az üvegeseket eszi meg.A sajátomat mindig kóstoltatom vele,de nem igazán kell neki még.És igaza van az elöttem szólónak,ettől is ugyanolyan szépen fejlődnek,nem műkaja.
2010. szept. 21. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Én mindig üvegeset adok 6 hós kisfiamnak. Több okból is:

1. az egész napom abból állna, hogy főzőcskézzek, másra sincs időm, mert a kisfiam szinte állandóan ölben van

2. megbízhatónak tartom őket, mert folyamatosan ellenőrzik a minőségét

3. ezt tutira megeszi, ha pedig készítem és nem ízlik neki, megy a kukába, de akkor mit adok neki? Nem készíthetek több félét, hogy melyiket fogadja el

4. a nagyobbik fiam is majdnem 1 éves koráig azt kapott és semmi baja nem lett tőle, sőt nagyon szépen fejlődött, ahogy a kicsi is

2010. szept. 21. 12:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, meggyőztetek. A "Mű" alatt azt értem, hogy konzerv, pl. én se ennék szívesen konzerv pl. lencefőzeléket, vagy hasonlót. Egyébként ikreim vannak, tehát azzal nincs gond, hogy nem fogy el a kaja. És az időm is több lesz így velük, most úgy veszem észre jobban megy nekik az üveges. de azért egy-egy nap csak beiktatok saját főztöt is, el ne szokjanak tőle. .:)
2010. szept. 21. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!