Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon helyes magas sportos pasi lehet incel?
Mi az az "incel"? Magyarul nem lehetne írni, egy magyar oldalon?
Ez nem román oldal!
Sokuk nem is néz ki rosszul, bár így néznék ki, de neeeem, még rosszabbat kellett kapjak...
Akkor ne használd a "mobiltelefon" szót sem, hanem helyette a jókis magyaros "hordozható távbeszélő"-t. Ihaj-csuhaj, hinnye komám.
Igen. Ha szar gyerekkora volt és emiatt túlzottan befelé forduló személyiség, nem volt apakép, férfi példakép az életében. Az apja egy alkesz volt, aki leszarta őt és a családot. Csendes, visszafogott, magáért kiállni nem tudó típusú volt élete nagy részében. Ja és nyilván nem sportolt gyerekkorától kezdve, csak huszonévesen kezdte el.
Jelen. (Helyes, magas, sportos vagyok. Aki nem hiszi, annak küldök privátban képet.)
Igen lehet.
180 cm sportos vagyok és mint barát sok barátnőm van, de párkapcsolatom még sosem volt.
Mellesleg meg nem volt rossz gyerekkorom (ezt az előzőnek írom), édesapám abszolút példás ember. Soha nem mondott egyetlen rossz szót sem édesanyámra, még amikor az iszonyatos ordibálás közben akár órákig is ócsárolta őt, apám akkor is csak tűrt és nem modnott vissza semmi csúnyát anyámnak sose. Részegen sem láttam soha.
Szóval a gyerekkor közel sem dönt el mindent.
8
Ez inkább annak a példája, amit leírtál, hogy apád sem viselkedett férfiasan, nem állt ki magáért. Ezeket a mintákat aztán te sem láttad és tanultad el tőle, ezért te magad sem lettél túl férfias személyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!