Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 300ezres fizetéssel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

300ezres fizetéssel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm annyit keres és randizni is szokott. Ez az az összeg amikor már nem kell garasoskodni és ez tetszik a nőknek?
2019. jún. 30. 11:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy Budapest vagy vidék.
2019. jún. 30. 11:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nettó?
2019. jún. 30. 11:04
 3/15 A kérdező kommentje:
nettó Bp.
2019. jún. 30. 11:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzzel keresel csajt olyat is fogsz találni.

Vagy én élek másik világban, de akkor javítsatok ki. Pls

2019. jún. 30. 11:09
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Hát esélyesen nem kocsival fogsz menni a randira, nem a belvárosban fogsz lakni, nem hagysz ott a beülős helyen/étteremben tízezres számlát, nem fogod hazataxiztatni a csajt, ilyenek.

De ha úgy nézzük, ennyiből már lehet normális ruhatárad, tudsz adni a megjelenésedre és nem számítasz csórónak, inkább olyan átlagosnak anyagilag.

Tipikusan az a szint ez a nettó 300 ezer Budapesten, hogy felvágni még nem tudsz vele, de csóró sem vagy. Olyan nulla pontot ér a legtöbb nőnél, se nem mínusz, se nem plusz. Ehelyett inkább érdemes a megjelenésedre, a személyiségedre koncentrálni a csajozásban. (Izmok, igényesség, illetve belsőre tökösség, magabiztosság, humor, beszélőke.)

2019. jún. 30. 11:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Elozo nagyon jol leirta.

Ez az a fizetes amibol egy kavezo, etterem siman allhato, ha mentek nyaralni mondjuk valszeg a csaj is bele fog fizetni stb. Nem luxus de nem csoro, normalis eletszinvonal, nem okoz gondot egy mozi, szinhaz, spontan kirandulas, de nem az az osszeg amibol aranyaso 10/10es macat fogsz magadnak. Mondjuk h vkinek az az alma.

.. az olyan is

2019. jún. 30. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fizutol fugg, hanem a mentalitastol: mi van a fejedben, mennyire v magabiztos. Nekem pl fiatalabb koromban csoron, amikor mindent leszartam, jobban ment, mint most, hogy szenne keresem magam, de nincs motivaciom.
2019. jún. 30. 11:19
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Kezdetnek elég,randizni.De hogy megmaradjon barátnőnek,lehet hogy több kell.
2019. jún. 30. 11:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, szerintem is ez az a fizetés, amiből már elég kényelmesen, de nem luxus színvonalon ki lehet jönni. (Mondjuk nem mindegy, hogy a fele elmegy-e albérletre...)

Ha valaki olyan kapcsolatra vágyik, amiben mindkét fél kiveszi a részért (anyagilag is), akkor ez egy teljesen jó fizetés egy átlagos életmód mellett. Ha luxusmacát akar valaki kitartani, akkor viszont nagyon kevés.

2019. jún. 30. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ebből lejön-e 200e albérletre, vagy a lakás adott? Nagyon nem mindegy.

Ugyan én ennél jóval többet keresek, de lakásra gyűjtök, szóval nem szórom két kézzel a pénzt. De nem okoz gondot a csajozás, egy-egy hotel, utazás, vagy drágább belépő, szóval ja.

2019. jún. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!