Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 300ezres fizetéssel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

300ezres fizetéssel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm annyit keres és randizni is szokott. Ez az az összeg amikor már nem kell garasoskodni és ez tetszik a nőknek?
2019. jún. 30. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért nehogy már ennyiből ne lehessen normálisan megélni és randizni...
2019. jún. 30. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy randiból nem derül ki egy fizetés. Kereshet valaki kevesebbet és szórhatja hatásvadász mód két kézzel, meg kereshet valaki jobban hiába ha nem viszi túlzásba a költekezést míg csak alig ismeri a csajt. Nekem van tehermentes lakásom többet is keresek mint a kérdésben írt összeg de mivel belvárosban élek és minden Bp-hez köt ezért nem szoktam autózni, az mondjuk nincs is nekem. Mi sül ki ebből? Velem ellentétben az alkalmi munkákból élő/szülőkkel lakó Kis 2Pista begurul a randira egymillió kilométert futott járgányával és a csaj azt hiszi ő nagyobb parti mint én....
2019. jún. 30. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 a csajok azt látják, hogy mennyire valószínű, hogy rájuk szórod el a pénzed

ha magadnak se veszel fa-szságokat, akkor kicsi a valószínűsége, hogy neki veszel majd dolgokat

ilyen értelemben tényleg nem vagy jó parti

2019. jún. 30. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kell saját lakást bérelni. Én 28 éves vagyok, de egy kétszobás, rendes méretű lakásban lakom 1 lakótárssal. Így mindkettőnknek olcsobb, mintha fejenként elba sznánk még újabb 50-100 ezret egy egyedül bérelt lakásra. Normális lakótársam is van, nem zavarjuk egymást, jól megvagyunk.

És ami a legfontosabb, a csajokat sem érdekli. Ő is (26 éves) rendszeresen hoz fel lányokat és én is. Szerintem ez huszonévesen még abszolút belefér, hogy nem egyedül laksz egy lakásban. Nyilván 35 évesen nem ezt szeretném majd, de azon dolgozom most is

2019. jún. 30. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Rosszlanyok.hu :D
2019. jún. 30. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!