Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280-300 E ft-os fizetéss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280-300 E ft-os fizetéssel már el lehet kezdeni csajozni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 12:21
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
94%

Én nettó 120-al párkapcsolatban éltem, nettó 500-al meg egyedül voltam, és egy csaj se jött össze.

Szerinted?

2019. jan. 31. 12:22
 2/44 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Jelenleg nettó 320 ezertől lehet.
2019. jan. 31. 12:23
 3/44 anonim ***** válasza:
93%

Pro tip: ne a fizetéseddel csajozz, mert elveszted.

32/f

2019. jan. 31. 12:25
 4/44 anonim ***** válasza:
83%
Biztos h nem.
2019. jan. 31. 12:27
 5/44 anonim ***** válasza:
51%

Értem a kérdésedet.

Kapcsolatot menedzselni lehet igen,nem könnyű mert nem a csajozáshoz közvetve kell legyen pénzed.

Mert ruhákat kell vegyél,fodrászhoz járni,lakásodat szépen berendezni,hogy öröm legyen benne lakni, edzés + kaja rengeteg zseton,plusz vonzó életed legyen úgye ahhoz is pénz kell.

Mivel ha rendbe lesz mindened az kiüt kivűlre ,,self is always coming through",na ezért kell pénz nagyon.

Mivel ha nincs akkor nem tudsz fejlődni nem tudsz edzeni sem,plusz frusztrált leszel és veszekedést a pénz hiánya okozza.

Plusz nem tudsz élményeket gyűjteni sem és a csajnak is unalmas leszel.

Pénz ezekért kell.

2019. jan. 31. 12:28
 6/44 acelsziv ***** válasza:
88%
Neked lehetne bármekkora fizetésed. A fejedben lévő sötétség úgyis elriaszt mindenkit.
2019. jan. 31. 12:30
 7/44 anonim ***** válasza:
Nettó 280-300 ezerből már lehet spórolni, szóval igen.
2019. jan. 31. 12:32
 8/44 A kérdező kommentje:

"Neked lehetne bármekkora fizetésed. A fejedben lévő sötétség úgyis elriaszt mindenkit."

Haha kis fehér lovag! Az még nem jutott eszedbe h a csajok folyamatosan azt hangoztattják h nekik olyan pasi kell akire lehet számítani vannak tervei és előre halad az életben stb?

Azt meg nehéz nettó kilencven ropiból összehozni.

Kondibérlet szórakozás, tanfolyamok és jó cuccok mind pénzbe kerülnek.

2019. jan. 31. 12:35
 9/44 anonim ***** válasza:
85%
Jó helyesírással már ellehet (sic!)
2019. jan. 31. 12:39
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

Lanykent azt gondolom, kicsit tulmisztifikaljatok ezt a penz dolgot.

De nyilvan csak a sajat szemszogembol tudok beszelni.

Speciel nem jarok kormoshoz, szoliba, kondiba. Utobbit megoldom roppant lelemenyesen otthon YT videok es ket db 5000 ftos decathlonos sulyzoval + heti 3 futassal. Tok ingyen van.

Ja, teny, nem vagyok insta modell- de nincs is igenyem ra, viszont, jol erzem magam a boromben.

Aki olyan csajt keres, neki meg nyilvan nem vagyok a latokoreben.🤗

Szoval, a kereseted pl elvileg eleg kellene, hogy legyen arra, hogy a lannyal !kozosen! fenntartsatok egy kapcsolatot, eljarjatok kethetente ide-oda stb.

De, "luxusigenyu" lanyokhoz nem eleg.

A sajat igenyeidet pedig te ismered :)

2019. jan. 31. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!