Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280-300 E ft-os fizetéss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280-300 E ft-os fizetéssel már el lehet kezdeni csajozni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 12:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

"Azért érdekelne 150-160 nettóbol aki mindent meg tud oldani,az,hogy hozza ki a lakhatást?"

Nekem ennyi a fizetésem és úgy hozom ki a lakhatást, hogy egy csomó dologban szerencsém van. Nem szorulok sem albérletre, sem hitelre, mert a főváros mellett lakom egy háromszintes családi házban, saját lakrésszel. A rezsi megoszlik. Párom szintén egy családi házban lakik, most már egyedül, mert mindkét szülője meghalt. Ezt nem nevezném szerencsének.. De ha csak az anyagiak számítanak, akkor ő is örökölt egy komplett házat. Ha összeházasodunk, akkor kapásból lesz két ház a nevünkön (oké, ebből az egyikben az én szüleim laknak), sőt van egy háromszobás lakás is (szintén örökség), amit kiadhatunk.

És több ilyen ismerősöm van, akik hasonló helyzetben vannak. Van, ahol a nagyszülő hunyt el, és az unoka beköltözött abba a lakásba. Nem mindenki szorul lakáshitelre.

2019. febr. 1. 09:48
 42/44 anonim ***** válasza:
Utolsó: így érthető. Sajnos én pl olyan családból jövök, ahol senki nem hagyott rám ingatlant, de egy fundamentát se. Szüleim szegények, nincsen szintes ház, örülök, hogy van egy szobám ahol élek. így egyedül sem igazán tudnék kijönni 150ből, főleg ha szeretnék félretenni egyszer valaha saját házra vagy lakásra és spórolok, legalább az önerőre. Sajnos most arra gyűjtök évek óta , hogy lehessen adósságom majd egyszer ha 40 évesen lesz házam (vagyis az önerőre a hitelhez.)
2019. febr. 1. 10:08
 43/44 anonim ***** válasza:
Jah és nincs pár, meg senki aki segít. Mindent egyedül.
2019. febr. 1. 10:09
 44/44 anonim ***** válasza:

#42: Pedig meg lehet oldani. Én 5 évvel ezelőttig (korábbi munkahelyen) 130-at kerestem csak. Korábban sem kerestem többet. Otthon éltem a szüleimmel (32 éves koromig) egy 10nm-es félszobában, besegítettem az otthoni költségekbe (számlák, kaja), de mellette fizettem egy Fundamentát meg még egy kocsit is tudtam venni. Most pedig a korábbi gyűjtögetésnek hála, saját lakásom van és nem, nem támogattak, nem örököltem és nem nyertem pénzt.

Szóval megfelelő gazdálkodással kevés pénzből is ki lehet hozni a saját otthont, igaz, idő kell hozzá.

2019. febr. 1. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!