Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 280-300 E ft-os fizetéssel már el lehet kezdeni csajozni?
Egy üresfejű golddiggernek ez kevés, mert ha még élni is akarsz, akkor nem tudsz neki elég pénzt adni a sok ruhára cipőre meg szolira, kozmetikusra.
Egy normális nő meg nem fog a pénztárcádban kutakodni, hanem neki is van munkája és nem tőled várja el, hogy pénzeld.
"Kondibérlet szórakozás, tanfolyamok és jó cuccok mind pénzbe kerülnek."
Ezeket én a nettó 160 ezres fizetésemből is tudnám biztosítani. Kondibérlet kb. havi 10 ezer (egyébként nem csak a kondi létezik, mint mozgásforma), szórakozni járok, tanfolyamra nem járok, mert államin befejeztem az egyetemet, a nyelvvizsgáimat még középiskolás koromban letettem. Jó cuccaim vannak, bár kinek mi számít annak. Értelmes dolgokra költök, a fölösleges menőzés nevetséges...
Csajozni barmivel lehet. Ha atlag alatti tulajdonsagod van, akkor azt ellen kell sulyozni valamivel, hogy elerd az atlagot. Neked a gondolkodasmodod atlag alatti, gyanitom a penz ennek kompenzalasara nem lesz eleg.
Igazabol az adu asz meg mindig az igenyes kinezet, stilus es a jo szoveg. Hogy ezekre nem tudtok, vagy nem akartok rafekudni, es alternetiv megoldasokkal akartok eredmenyt elerni a ti hibatok. Termeszetesen nem is fog sikerulni. Akarhany milyen autot kell vennem, mennyi penzt kell keresnem, ilyen meg olyan magas, hosszu stb vagyok kerdest is irtok ki. Tevut.
42F
Hogy hozzá szóljak...
"Ez evolúció,plusz nem legyél unalmas akinek egy sémára épül az élete ahhoz igenis kell pénz,mert pénzt kell adj:"
"- Kondibérlet"
Nem feltétlen kell. Én pl. biciklivel járok munkába és heti egyszer elmegyek úszni (amit a cég fizet). Ennyi edzés nekem elég, mert nem akarok izompacsirta lenni.
"- Megfelelő minőségi ételek"
Igen, de itt bőven elég annyi, hogy kicsit odafigyelsz az alapanyagokra. Drágább kicsit, de nem olyan durván sok.
"- Megfelelő ruhák"
Ez relatív. Pl. semmi értelme 40 ezres farmert venni, mikor az 5 ezres márkátlan ugyanaddig bírja és nem is néz ki rosszabbul. A márkamániának semmi értelme.
"- Utazás,kirándulás
- Közös programok: wellnesz,utazás"
Ezt pedig normális gazdálkodással simán össze lehet hozni. Havi 15 ezret ha félre teszel, az évi 180, amiből már egy belföldi nyaralás megvan, duplaennyiből meg külföldi is.
"De kell legyen mindennapra külön póló több színben tudj válogatni,cipő minimum 4 pár kell,öltöny,zakó se árt."
Pólók elég olcsók. Ha van 10-12 db az bőven elég. Cipőből minek 4 pár? Max úgy, hogy 1 pár nyári, egy pár bakancs, egy pár szandál és egy pár alkalmi cipő. Így négy. De egy cipő 2-3 évet kibír.
"Én pl éveken át hallottam a haveroktól, hogy milyen könnyű nekem, mert magas vagyok."
Hát, azért valljuk be, nagy előny. Ha magas vagy, rögtön sokkal több nő közül tudsz válogatni. Mert egy 170 cm magas férfinek muszáj a 150-160cm magas nők között keresgélnie, mígy egy 190 magas pasas simán rányomulhat a 150-180 közötti nőkre. A nők 99%-a ugyanis soha nem kezdene tőle alacsonyabb, de még igazából azonos magasságú férfivel sem. Ez amolyan általános elv náluk. És akkor felháborodnak, mikor egy pasas nem azért utasít el egy nőt, mert az túlsúlyos. Holott a magasság az genetika és nem tudsz rajta változtatni, míg fogyni lehetséges.
Női szemmel írok. A havi 280-300 ezer akkor elég ha van saját lakásod aminek a rezsije tűrhető keretek között van (nem 100 ezer télen a havi fűtésszámla). Ha bérelsz lakást akkor értelemszerűen ez az összeg megfeleződik, ami már nem olyan sok havonta. De ezt összeségében írom, magamra is èrtem. Éltem anyukámmal havonta 300 ezerből egy magas rezsijű lakásban, hát éppen arra volt elég hogy kihúzzuk a hónapot. Semmi luxus.
De visszatérve.. A saját költségeidet mindenképp fedezni tudod ebből az összegből és tudsz mellette barátnőt is tartani. Mondjuk barátnőd pénztől függetlenül is lehet, de nem tudom milyen az ízlésed. Ha modell külsejű nőre vágysz ahhoz kevés ez a pénz.
Nem értek egyet azokkal akik szerint a ruhára nem kell áldozni. Teljesen más egy márkás minőségi ruhadarab, mint egy noname bár aki élelmes azt learazva is tud jót kifogni az üzletekben.
A sportolás költsége nem hinném, hogy olyan sok havonta 10-15 ezer maximum. A szórakozás és az utazás költsége lehet magas és ezek felett az autó fenntartása költséges. Nem egy vagyon de meg lehet belőle élni normálisan.
“Hát, azért valljuk be, nagy előny. Ha magas vagy, rögtön sokkal több nő közül tudsz válogatni. Mert egy 170 cm magas férfinek muszáj a 150-160cm magas nők között keresgélnie, mígy egy 190 magas pasas simán rányomulhat a 150-180 közötti nőkre”
Igen, előny!
Ennyi!
Mégis az alacsonyabb haverok azt hiszik, hogy egyrészt minden ujjamra 10 nő jut, és kb semmit nen kell csinálnom, a csajok önként jönnek csak azért, mert magas vagyok.
És mikor azt mondom, hogy ez azért nincs így, nagyon nincs, akkor mindegyik kifejti, ha 10 centivel magasabb lenne, akkor neki igenis így lenne, ne kamuzzak.
A pénz ugyanez. Aki 150 nettót keres, az közli, hogy ha 500-át keresne, neki mindenre telne a sportkocsitól a bahamai nyaralásig. És nem hiszi el, hogy ez még nem az a kategória, hogy minden ujjadra 5 golddigger jusson, főleg Nen az a kategória, hogyha bármi más gond van veled (külső vagy belső), akkor azt észre se vegyek a csajok, csak másszanak rád.
Nagyon szűk látókörre vall, mikor valaki azt gondolja, hogy egyetlen tulajdonság miatt sikertelen az életben, és ha az az egy megváltozna, akkor rögtön kisujját sem kell mozdítania, és jönnének a model csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!