Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha valaki huszonévesen nem akar csajozni? Ha nem akar a lányoktól semmit sem? Ha nem tud velük mit kezdeni és ismerkedni?
Figyelt kérdés
A húszas éveim elején járok és egyáltalán nem tudok ismerkedni. Szűz is vagyok de gondolom ez nem meglepő. Nem akarok a lányokhoz odamenni meg nem is tudnék mit kezdeni vele. Így inkább játszom a számítógépen.
Nem siránkozni akarok és senkit sem hibáztatok a helyzetem miatt. Csak kíváncsiságból írtam ki a kérdést.
2019. jan. 26. 20:57
1/10 anonim válasza:
Vicces vagy. Azt tedd ami boldoggá tesz. Ha a boldog sághoz neked nem kell szerető társ hanem elég a számítógép, szíved joga.
2/10 anonim válasza:
Ha te nem érzed gáznak, akkor nem az. Ha gáznak érzed, akkor az. Mi ezt nem tudjuk helyetted eldönteni.
3/10 A kérdező kommentje:
Vicces vagyok?
2019. jan. 26. 21:01
4/10 anonim válasza:
Nekem gáz lenne. Ha neked nem gáz akkor nem az. De a számítógéptől nem fogsz szeretet kapni nem fog megölelni stb.
5/10 Andi80018 válasza:
Akkor ennyi. Nem kell mindenkinek nő, feleség, gyerek.
6/10 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak. Mindenki másmilyen, mindenkit más tesz boldoggá. Nem mindenkinek kell párkapcsolat az elégedettséghez, boldogsághoz.
7/10 Bence_ válasza:
Ha neked ez így jó, akkor ez így jó! 😊
Van olyan nő aki vonz?
8/10 anonim válasza:
A többiek szemében lehet hogy furcsának tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!