Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit fizetnél valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnél valakinek (egy nőnek), aki megtanítana csajozni, segítene benne, plusz külső belső tanácsokat adna, stb?

Figyelt kérdés
Maximum mennyi pénzt szánnál erre ?
2019. jan. 13. 02:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én pontosan 0 Huf-t szánnék erre, mivel nem látok az ilyen dolgokban bármiféle hasznos vagy pozitív dolgot.
2019. jan. 13. 02:15
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

Ezt nem megtanulni kell. Ehhez születni kell.

De akor fölmerül a kérdés, hogy mi a helyzet azokkal, akiknek a csajozás nem az erőssége. Nos esetükben nincs semmi ok a kesergésre, találják meg azt a dolgot, amiben jók és foglalkozzanak azzal. Zenész sem lehet mindenki, és nem is kell mindenáron zenésznek lennie mindenkinek, lehet valaki a cipészkedéshez vagy mondjuk kovácsoláshoz ért és azt űzi mesteri szinten.

2019. jan. 13. 02:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100.000
2019. jan. 13. 04:58
 4/19 anonim ***** válasza:
28%
Mennyit fizetne a csaj, hogy rajtam kísérletezgesse a módszerét?
2019. jan. 13. 07:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Semennyit. Egyrészt pasizni szoktam, másrészt ha valakit erre így kell tanítani, azt már megette a fene, ott komoly gond van az értelmi képességgel.
2019. jan. 13. 07:55
 6/19 anonim ***** válasza:

Jutalékos rendszerben csinálnám: ha konkrétan egy ismerősének beajánlana, és az ő stílustanácsait megfogadva sikerülne kapcsolatot összehoznom, akkor megegyezhetnénk valamekkora összegben. Mondjuk ilyet többnyire nem pénzért szokás csinálni, de tudjátok mit? Nekem megérne 26 éves aggszűzként már piculát is. Ha nem sikerülne így sem, vagy nem mutatna be senkinek, akkor hálás köszönetet mondanék neki, és téma lezárva.

Ha meg úgy érted, hogy erre szakosodott tréner(?) adna világmegváltó tippeket... akkor a nagy büdös ménesfalloszt adnék egy lehúzó brigádnak.

2019. jan. 13. 07:59
 7/19 anonim ***** válasza:
22%

Nem gondolod,hogy magyar hon büszke férfiállatai majd pénzt adnak azért, hogy csajozni tanuljanak?

Ennél azért jóval visszamaradottabbak vagyunk.

Én egyébként meg-ta-nul-tam csajozni és baromi jó kapcsolataim lettek, a kulsomet meg egy lány annyira felhúzta, hogy néha az eladók is kikezdenek velem xy üzletben.

Előtte meg ha megszolitottam egy nőt, akkor inkább volt riadt,mint érdeklődő...

Amúgy indítsd el, de szamolj vele, hogy MO ilyen szempontból elmaradottabb,itt mindenki ért mindenhez, a világ sz**, ők a normálisak.

28/F

2019. jan. 13. 08:42
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
Én nyáron havi 200-at fizettem a lánynak, hogy vele gyakorolhassam a randizást, stb.
2019. jan. 13. 08:46
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Ő fizetne, ha órákat szeretne adni nekem. Nincs szükségem erre.
2019. jan. 13. 08:48
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
Férfiként mondom, hogy tudok csajozni, nem fizetnék ezért semmit. Egyébként egy férfi jobban meg tud tanítani csajozni egy másikat, mint egy nő. Nekünk van tapasztalatunk abban, hogy hogyan kell csinálni, a nőknek max vágyképeik.
2019. jan. 13. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!