Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetnél valakinek (egy nőnek), aki megtanítana csajozni, segítene benne, plusz külső belső tanácsokat adna, stb?
Ezt nem megtanulni kell. Ehhez születni kell.
De akor fölmerül a kérdés, hogy mi a helyzet azokkal, akiknek a csajozás nem az erőssége. Nos esetükben nincs semmi ok a kesergésre, találják meg azt a dolgot, amiben jók és foglalkozzanak azzal. Zenész sem lehet mindenki, és nem is kell mindenáron zenésznek lennie mindenkinek, lehet valaki a cipészkedéshez vagy mondjuk kovácsoláshoz ért és azt űzi mesteri szinten.
Jutalékos rendszerben csinálnám: ha konkrétan egy ismerősének beajánlana, és az ő stílustanácsait megfogadva sikerülne kapcsolatot összehoznom, akkor megegyezhetnénk valamekkora összegben. Mondjuk ilyet többnyire nem pénzért szokás csinálni, de tudjátok mit? Nekem megérne 26 éves aggszűzként már piculát is. Ha nem sikerülne így sem, vagy nem mutatna be senkinek, akkor hálás köszönetet mondanék neki, és téma lezárva.
Ha meg úgy érted, hogy erre szakosodott tréner(?) adna világmegváltó tippeket... akkor a nagy büdös ménesfalloszt adnék egy lehúzó brigádnak.
Nem gondolod,hogy magyar hon büszke férfiállatai majd pénzt adnak azért, hogy csajozni tanuljanak?
Ennél azért jóval visszamaradottabbak vagyunk.
Én egyébként meg-ta-nul-tam csajozni és baromi jó kapcsolataim lettek, a kulsomet meg egy lány annyira felhúzta, hogy néha az eladók is kikezdenek velem xy üzletben.
Előtte meg ha megszolitottam egy nőt, akkor inkább volt riadt,mint érdeklődő...
Amúgy indítsd el, de szamolj vele, hogy MO ilyen szempontból elmaradottabb,itt mindenki ért mindenhez, a világ sz**, ők a normálisak.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!