Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, külső vagy belső tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, külső vagy belső tulajdonoságotokra szerettek bókot kapni inkább?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 23:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Nemigazán kaptam még bókot a külsőmet illetően így a belsőt mondanám.
2018. nov. 4. 23:28
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán. A "milyen kedves-okos-aranyos..." jellegű bókoknál többre értékelem, ha leülünk egy jót beszélgetni, annak több értelmét látom. A külső bókokkal pedig nem igazán tudok mit kezdeni, sosem néztem ki úgy, hogy ezt komolyabb bókként bárkitől is megkaptam volna, valószínűleg zavarban lennék.
2018. nov. 4. 23:38
 3/21 Gymnospermatophyta ***** válasza:
95%

1.: Nem értelek. Vagy hát nekem ez furi. Éppen azért esne jobban, hogyha egy külső tulajdonságodra kapnál bókot, mert még senki nem tette korábban, nem?

Kérdésre válaszolva: Mindkettő jól esik, de a belsőmmel inkább vagyok elégedett, mint a külsőmmel. Szóval... a külső talán jobban esne.

2018. nov. 4. 23:42
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

# 3

Nem tudnám elhinni, hogy őszinte az a bók és tényleg úgy gondolja az illető.

2018. nov. 4. 23:45
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

"többre értékelem, ha leülünk egy jót beszélgetni, annak több értelmét látom"

Igen, és ez lehet is bók, hogy "istenem, de jó veled beszélgetni".

"Éppen azért esne jobban, hogyha egy külső tulajdonságodra kapnál bókot, mert még senki nem tette korábban, nem?"

Igaz, nőként válaszolok, de egész életemben kövér voltam, senki nem bókolt soha. Miután lefogytam, és elkezdtek bókolni, nagyon nem tetszett, mert tudtam, hogy egy múló állapotnak szól. Igazából nem volt olyan jó, hogy addig ha valaki mondta, hogy jó velem lenni, az nekem szólt, a csinike vagy meg a fenekemnek.

2018. nov. 5. 00:11
 6/21 anonim ***** válasza:

BELSŐ a külsőt majdnem minden nap megkapom de a belsőmre életembe eddig egy személytől kaptam szerintem kb

22F

2018. nov. 5. 00:17
 7/21 anonim ***** válasza:

Inkább azt szeretem, amikor azt dicsérik, amibe energiát fektettem. Ha csak úgy simánán bókolnak, akkor igaz jól esik, csak nem igazán tudom hova tenni.

Pl előzővel ellentétben, én örülnék az elismerésnek. Visszaigazolás, hogy igen, el van ismerve a fáradozásom és hogy jó úton haladok, még ha a saját érdekemben is.

32/f

2018. nov. 5. 00:22
 8/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem kellenek bókok anélkül is tudom ki a jani.
2018. nov. 5. 00:34
 9/21 anonim ***** válasza:
Mindkettőre.
2018. nov. 5. 01:12
 10/21 anonim ***** válasza:
Én egyikre se kaptam soha, úgyhogy fogalmam sincs.
2018. nov. 5. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!