Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, külső vagy belső tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, külső vagy belső tulajdonoságotokra szerettek bókot kapni inkább?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 23:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én a belsőt értékelem jobban. Azt is csak úgy, ha kifejti miert es mi pontosan. A külsőmre tett bok olyan nyeh.. Anyamek csinaltak.

Mondjuk ha egyutt vagyok a lannyal akkor a kulsomre tett bok tetszik jobban. Olyankorra azert mar megismert annyira hogy a belsom ne okozzon nagy meglepeteseket.

2018. nov. 5. 01:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha a külsőre kapnék, kamunak érezném. De zavarba hoz, ha bókolnak. Nem tudom kezelni.
2018. nov. 5. 04:30
 13/21 Gymnospermatophyta ***** válasza:
5.: Oh, értem. Érdekes, hogy ennek is ennyiféle árnyalata lehet. :) Én sem kaptam semmi jót régebben és jó sokáig, sőt inkább annak az ellenkezőjét. Ezért írtam azt, magamból kiindulva, hogy nálam pont ezért esik jobban a külső. A belsőmre kaptam akkor is. De maximálisan érthető a Te "álláspontod" is.
2018. nov. 5. 07:28
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Szex után megmondom. :) F
2018. nov. 5. 07:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mire szeretnék bókot, nem emlékszem mikor bókolt nekem bárki is. Talán külső tulajdonságra, sokat dolgoztam a szálkás testalkatomért és a remek erőnlétemért, de senki ne gondolja, hogy ilyesmit egy csaj valaha is megdicsérne. Lehet hogy értékeli, de kimondani sosem fogja...
2018. nov. 5. 08:26
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Legjobban azt szeretem ha a farkamat, annak külsö és belsö tulajdonságait dicsérik. (Mert az azt jelenti, hogy ott már volt szex:-)
2018. nov. 5. 08:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindkettő
2018. nov. 5. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Belsőre sokkal jobb, a felszínt bárki kaparászhatja, de ha igazán kiismer, és belső tulajdonságot dícsér, annál jobb nincs.
2018. nov. 5. 12:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, mindkettőre :)

Habár néha úgy sem hiszem el :)

2018. nov. 5. 12:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy picivel csak, de azt gondolom, hogy a belső tulajdonságainat dicsérő bókoknak örülök jobban...
2018. nov. 5. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!