Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Részeges koromban egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részeges koromban egyetem alatt voltam 20 nővel, mégsem tudom hogy kell csajozni és magányos vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Viszonylag helyes arcú vagyok, 195 cm magas, szőke hajú, sportos-vállas alkatú, de csak 21 évesen voltam először nővel, mert gyerekkori behatások miatt, csendes, visszafogott, szorongó, passzív ember lettem és vagyok most is valamennyire.

Alkoholista lettem, mert a pia az elején még magyon jól oldotta a gátlásaim. Oda mertem menni csajokhoz, beszédes lettem, vicces, bátor, merész, magabiztos. Ez olyan 1,5-2 évig tartott, akkor volt ez a sok csaj. Egyharmaduk tinderről, egyharmaduk hagyományos netes társkeresőről, egyharmaduk személyes ismerkedéssel. De ugye függő lettem, 20 kilót híztam tőle, hozzászoktam és már ahhoz napi 3-4 üveg bort ittam az utolsó évben, hogy ne remegjen a kezem. Aztán rájöttem hogy élni akarok, és nem így, úgyhogy leraktam az italt, lassan 1 éve rakom rendbe az elcseszett életem, de a nőkkel kapcsolatos szorongásom visszatért. Külsőre hogy lefogytam és újra sportolok, szoktam néha tetszeni a lányoknak, de úgy érzem ha kinyitom a szám, egyből elillan a vonzalmuk, mert nem vagyok magabiztos, tökös, férfias, vicces, jó dumás és nagyon szeretném hogy szeressenek és olyan vagyok belsőre, amiket fentebb írtam. Józanon ezeken hogy változtassak?

25/F

2019. jan. 2. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%

[link]

Olvasd el ezt a cikket, ha nem te vagy az írója. Majd olvass további cikkeket erről az oldalról. Ott mindent megtalálsz amire szükséged van.

2019. jan. 2. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha valódi megoldást akarsz az #1-es által ajánlott önsajnáltatás és világra mutogatás helyett, akkor javaslom, hogy keress egy jó pszichológust.
2019. jan. 2. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Everybody hurts inside, ahogy mondta egy író. A nők is tele vannak defektekkel.
2019. jan. 2. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, kérdezd meg azt a főállású ri_ancvédőt, aki minden kérdés alá beírja, hogy a boldog, többgyerekes családanya életéhez az volt a kulcs, hogy fiatalkorában kiélte magát.
2019. jan. 2. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Egy alkoholista soha nem gyógyul ki...csak stagnàl...

Hidd el nem a nőktöl kell félned!

2019. jan. 2. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Gondolj bele, hogy részegen még rosszabb formában vagy, mint józanul, mégis összejön a dolog. Egy a kulcs, szarj bele a csajozásba, élj teljes életet, és ne misztifikáld túl a p..át. Ha természetes vagy, akkor a nőknek is jobban fogsz kelleni.
2019. jan. 2. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
12%

Kérdezd meg a ringyókat akik egész nap győzködnek mindenkit, hogy 100 pasival voltak, mégis jó életük lett

(ami abban áll, hogy a gyakorin lepontozgatnak mindenkit egész nap, mert semmi életük és szánalmasak.. lol)

2019. jan. 2. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
6%

# 7

Én máris 12% vagyok azzal a kommentel :D

Úgy látszik tényleg non-stop az oldalon van és minden kérdést figyel

mennyire szánalmas élet ez?

2019. jan. 2. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem árthat, ha elmész egy pszichológushoz, és jobban kifejtitek, hogy mi áll ennek a hátterében, hogyan dolgozhatnál azon, hogy csökkenjen a szorongásod. Hidd el, számodra hasznosabb, ha inkább egy szakemberrel próbálkozol, mint ha egy itteni csalódott, megkeseredett valaki válaszát veszed bármihez is alapul.

Egyébként lehet, hogy az is hozzájárul a szorongásodhoz, hogy az eddigiekkel ellentétben már nem rövidebb távú, szexuális alapokra helyezett kalandokra vágysz, hanem komolyabb kapcsolatot szeretnél, amiben lényeges számodra az is, hogy szeressenek, és hogy te is szeretni tudj, tehát összességében komolyabban veszed az egész párkeresést.

2019. jan. 3. 00:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok hozzá, hogy egy ilyen durva függőségből fel tudtál állni, és újra egészséges testben élhetsz! Nagyon nagy lelkierőről bizonyít ez!

Bizonyítottad már, hogy tudsz magabiztos lenni, tehát aut kellene elérned, amit korábban az ital hozott ki belőled, a HITET! Hogy elhitted magadnak, te magabiztos jóarc srác vagy!

Nem kell semmi mást tenned, mint ezt elhitetned magaddal. Gyakorold be otthon a tükör előtt! Tanuld meg az ehhez kapcsolódó testbeszédet, metakommunikációt, és cselekedj vele az élet mindin területén! Hidd el magadnak, hohy képes vagy rá, és bármennyire is nagy a szorongás, tedd meg, mutasd meg magadnak, hogy képes vagy rá!

Ez egy tanulási folyamat, tapasztalati folyamat.

Ha elsajátítod, csinálod, elhiszed magadnak, akkor előbb-utóbb kívülről is fognak jönni a pozitív visszacsatolások.

„Fake it till you make it”

Én ezt vallom, vallottam szociális fóbiámmal kapcsolatban, és működik!!

Önbizalom mindig is csaknés kizárólag az egyén gondolkodásmódjától függ!!

Rengeteg cikk-könyv van neten (torrenten) önismereti témában. Ajánlom őket, keress rájuk, olvasd, tanulj belőlük. (Mindenképp azokat javasolnám, amikbtudományos irányból közelítik a témát. A mesék is működnek amúgy, közvetett módon. De jobb a közvetlen)

Testbeszédhez alan pease könyveket ajánlom

Első benyomás c. könyv (torrent) pedig jó összefoglaló úgy általánosságban véve a kommunikációhoz, hogy mi a jó, hogyan add önmagad úgy, hogy az másoknak szimpatikus legyen. Ez azért jó, mert így rögtön a jó „gyakorlatot” kezdheted elsajátítani, nagyobb a valószínűsége a sikernek, hatékonyabban kezdesz el hinni magadban.

És ezt rohadtul nem csajozás miatt csinálja az ember, hanem maga miatt, hogy hatékonyabban elégíthesse ki a szükségleteit, több energiát gyűjthessen magának, és hát végülis, hogy boldog legyen. (Persze ebben benne vannak a szexuális szükségletek is, de csak a legkisebb szelete)

2019. jan. 3. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!