Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeges koromban egyetem alatt voltam 20 nővel, mégsem tudom hogy kell csajozni és magányos vagyok. Mit tegyek?
Viszonylag helyes arcú vagyok, 195 cm magas, szőke hajú, sportos-vállas alkatú, de csak 21 évesen voltam először nővel, mert gyerekkori behatások miatt, csendes, visszafogott, szorongó, passzív ember lettem és vagyok most is valamennyire.
Alkoholista lettem, mert a pia az elején még magyon jól oldotta a gátlásaim. Oda mertem menni csajokhoz, beszédes lettem, vicces, bátor, merész, magabiztos. Ez olyan 1,5-2 évig tartott, akkor volt ez a sok csaj. Egyharmaduk tinderről, egyharmaduk hagyományos netes társkeresőről, egyharmaduk személyes ismerkedéssel. De ugye függő lettem, 20 kilót híztam tőle, hozzászoktam és már ahhoz napi 3-4 üveg bort ittam az utolsó évben, hogy ne remegjen a kezem. Aztán rájöttem hogy élni akarok, és nem így, úgyhogy leraktam az italt, lassan 1 éve rakom rendbe az elcseszett életem, de a nőkkel kapcsolatos szorongásom visszatért. Külsőre hogy lefogytam és újra sportolok, szoktam néha tetszeni a lányoknak, de úgy érzem ha kinyitom a szám, egyből elillan a vonzalmuk, mert nem vagyok magabiztos, tökös, férfias, vicces, jó dumás és nagyon szeretném hogy szeressenek és olyan vagyok belsőre, amiket fentebb írtam. Józanon ezeken hogy változtassak?
25/F
A Férfihangos cikket nem te írtad véletlenül? Az oldal tényleg egy jó kiindulási alap lesz a dolgokhoz.
Elmondom mit NE tegyél: Ne menj el pszichológushoz. Azok csak lehúznak és inkább ártanak, mint használnak. Ha akarod, dumáljunk privátban (Amennyiben te vagy a cikk írója, akkor már kommenteltem korábban is a cikked alá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!