Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280-300 E ft-os fizetéss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280-300 E ft-os fizetéssel már el lehet kezdeni csajozni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 12:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne 150-160 nettóbol aki mindent meg tud oldani,az,hogy hozza ki a lakhatást?Mertha hitele van vagy bérelnie kell,megeszem a kalapom,ha ez elég egyedül.Budapesten egy saját albi 100+rezsi alsó hangon...
2019. jan. 31. 16:00
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Mindamellett utolsó, hogy egyetértek veled, azért halkan megjegyzem, hogy Magyarország nem csak Budapestből áll. Bár ezt sokan elfelejtik, tudom.
2019. jan. 31. 16:02
 33/44 anonim ***** válasza:
54%

Nettó 1,1 millió a fizetésem (igen, annyi; ha nem hiszed, felháborodsz vagy fejre állsz és bőszen nyomkodod a piros kezet, akkor is annyi), és régóta nincs barátnőm. Igazából nem látszik rajtam, hogy ennyit keresek. Ugyanúgy járok tömegközlekedéssel (bár többnyire taxizom), nincs kocsim, mert egy saját cégre spórolok.

Ugyanakkor vannak emberek, akik már egy 300 ezres fizuból is remekül elő tudják adni a jól menő alakot; zaras öltöny/divatos ruha, legújabb iphone részletre, 6-7 éves németországi BMW (forint árfolyamzuhanás előtti), kondis testalkat, rengeteg olcsó (olasz, spanyol) külföldi nyaralás képe kint instán. Meg lehet csinálni, van az a réteg, akinél ez bejön.

2019. jan. 31. 16:13
 34/44 anonim ***** válasza:
68%
Igen, csak az a baj, hogy én például nem vagyok olyan lelkületű. Tehát én milliós fizuval sem nyaralgatnék, nem szeretek utazgatni. A márkás ruhák sem érdekelnek.. kényelmes, praktikus, célszerű. Tőlem xiangxiang is lehet, ha jó. Szóval értitek. Ha ez az "instasztár" mentalitás a kelendő a nőknél, akkor én életem végéig agglegény maradok.
2019. jan. 31. 17:45
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

31, a titok abban rejlik, hogy nem csak BPen van elet.

En egy nagyobb varostol lakom 15 km-re.

Itt egy 90nm-es hazat havi 60.000ft-bol tudsz berelni.

A varosban masfel szobas panel lakas 45-50.000+rezsi.

Most vettunk egy kozeli faluban 2.5 millioert egy 45 nmes kicsi hazat, teljesen kozmuvesitett, jo allapotu, 10 eve epult, de egy evig laktak csak benne (meghalt a bacsi, aki epittette) rohejesen nagy udvarral.

Csak annyi a hibaja, hogy a gaz a hazba nincs bekotve, csak az udvarra van bevezetve a csonk. De ez minimalis raforditassal megoldhato

Es nem, nem Borsod, Dunantul, Balatontol 30km-re.

2019. jan. 31. 18:10
 36/44 anonim ***** válasza:
Ne a fizetéssel csajozz. A csajnak is kell legyen fizetése amiből él és beszáll a közös programok költségeibe, s lám- máris megfeleződtek a közös terhek. A titok, hogy olyan csajt keress, aki nem eltartatni akarja magát.
2019. jan. 31. 18:15
 37/44 anonim ***** válasza:
Ha ez a napi fizud, akkor igen. :D
2019. jan. 31. 18:49
 38/44 anonim ***** válasza:

33-as:

Én hiszek neked. Csak nem java programozó vagy? :)

2019. jan. 31. 18:52
 39/44 anonim ***** válasza:
Ma még talán elég hozzá, de valószínűleg nem sokáig...
2019. jan. 31. 21:03
 40/44 anonim ***** válasza:
Látom, azért a kötelező lepontozás megvolt. Nem Java, de igen, programozó vagyok.
2019. febr. 1. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!