Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 280-300 E ft-os fizetéssel már el lehet kezdeni csajozni?
A pénz kérdést nem értik sokan sajnos.
Ez evolúció,plusz nem legyél unalmas akinek egy sémára épül az élete ahhoz igenis kell pénz,mert pénzt kell adj:
- Kondibérlet
- Megfelelő minőségi ételek
- Megfelelő ruhák
- Utazás,kirándulás
- Közös programok: wellnesz,utazás
Ez mind mind pénz.
Különben vagy nem lesz nő vagy olyan lesz akinek mindegy csak valaki vele legyen más kérdés,hogy valszeg undorodva fekszel le vele,és majd megy a napi veszekedés a pénz hiány végett.
Az megvan, hogy ez átlag feletti fizu?
Mikor unjátok már meg ezeket a gyökér kérdéseket??
11-es
Kondiberlet-ok. Havi 10.000 mondjuk. Marad 290.000 meg mindig a magyarok 75%nal tobb penzed marad.
Etelek-vannak jo minosegu draga es vannak jobb minosegu, olcsobbak. Meg kell talalni oket, eszszeru koltsegvetest vezetni.
Ruha- 3-4havonta par darab csere nehogy mar egy 300 ezres fizetesbe ne ferjen bele.
Nem hetente kell markas cuccokat vasarolni. Kell par jo alapdarab.
Szorakozas-szinhaz,mozi,konyvek...a netto 150 ezres fizubol megoldom. Biztos en vagyok a wonderwoman.
Wellness- par havonta, fel evente egy hetvege belfoldon az a kategoria, amit en is meg tudok oldani.
300 ezer atlag feletti fizu.
Ha ebbol nem tudid megoldani, akkor nem az osszeggel, hanem a penzkezeleseddel vannak problemak.
Nem mondtam nem lehet csak leírtam miért kell a pénz.
,,Etelek-vannak jo minosegu draga es vannak jobb minosegu, olcsobbak. Meg kell talalni oket, eszszeru koltsegvetest vezetni."
Én mindig piacon veszem a húst csak piacra járok,boltban isten ments tápos semmilyen húsokat venni.
Boltban nem veszek ételt soha gyümölcsöt sem és zöldséget sem.
Én is azt nézem,hogy legjobb minőségű és jó áron legyen,ha tudom.
"Ruha- 3-4havonta par darab csere nehogy mar egy 300 ezres fizetesbe ne ferjen bele."
De belefér hogyne férne bele,én például félévente megyek Németországba a legjobb outletbe és bevásárolok BOSS meg ilyenek mert jó áron vannak és eredeti.
"Nem hetente kell markas cuccokat vasarolni. Kell par jo alapdarab."
Így van,egyet értek.De kell legyen mindennapra külön póló több színben tudj válogatni,cipő minimum 4 pár kell,öltöny,zakó se árt.
"Szorakozas-szinhaz,mozi,konyvek...a netto 150 ezres fizubol megoldom. Biztos en vagyok a wonderwoman."
Meg lehet persze így van,csak arra célzok amikor a sok mai magyar pali otthon lenne állandóan és semmit se csinálnak aztán a nő szépen elhidegül és elhagyja vagy megcsalja jogosan.
Erre céloztam mert sok magyar pali semmit se csinálna.
"Wellness- par havonta, fel evente egy hetvege belfoldon az a kategoria, amit en is meg tudok oldani."
Na oké de akkor milyen egyébb programokat szervezel,hogy ne unja el magát melletted a párod?
Mert ha nem mentek mindig valami programra nem szereztek élményeket ellaposodik a kapcsolat és egyenes út a végéhez vagy megcsaláshoz.
@13: kár számolnod, az csak valami ócska trükk.
Egyébként azért nem hiszi el, mert
- sosem keresett ennyi pénzt, azt hiszi, ha ennyije lenne, akkor az élet császára lehetne. (Hamis)
- ma sem a pénz miatt van egyedül. Így aztán hiába keresne 800 ezret, akkor sem változna az, amiért ma még egyedül van
Én pl éveken át hallottam a haveroktól, hogy milyen könnyű nekem, mert magas vagyok. Mintha ez önmagában azt jelentené, hogy minden nő rögtön önként megadja a telefonszámát, úgy kellene megszabadulnom tőlük.
Ugyanez van pénzzel is.
"Én mindig piacon veszem a húst csak piacra járok,boltban isten ments tápos semmilyen húsokat venni."
Igen, mert a piaci hús aztán olyan csirkéből van, amit Béla néni maga költött ki a tojásból, és gondosan szelektált csipkebogyóbokor-bimbóval etette.
:DDD
Te nagyon naiv vagy.
Gondolod, hogy a piacos csirkét nem nyomják tele minden szrral? :D
Tudni kell válogatni én azért felismerem hol kell húst venni,látszik értem mire célzol.
De se Tecskó,se Auchan a lábam nem teszem be a romlott húst ecettel lemossák és azt adják el sajnos.
Vagy henteshez járok,biopiacra.
Lehet marhajókat kirándulni ingyen, a kaját aznap szabadtűzön készíteni, jobb ízt kap a kaja, hangulatosabb a fogyasztása és sportértéke is van hogy eljutunk a helyre. Lehet lanpartyzni, filmetnézni, szexelni, bringázni, csirkét nevelni tápon és a piacon gyanútlan kondisoknak eladni, verset elemezni :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!