Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen barátnőm ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen barátnőm ha nem tudok hol ismerkedni /nem tudom hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

Eddig még nem is randiztam. Nem volt rá lehetőségem. Nem járok társágba így, nehéz.

De komolyan attól is félek hogy én lehet nem is tudnék kialakítani kapcsolatot. Pedig nagyon tudnék szeretni.

Van itt olyan aki hasonló helyzetben volt és lett párja?

Neten sokat próbálkoztam már. :/

2019. jún. 25. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Neten simán lehet ismerkedni, sőt még kapcsolat is alakulhat ki belőle, nekem van egy ilyen ismerősöm akinek így lett párja. Ha neten ismerkedsz, akkor szerintem az jó pont ha keresed a másikat az elején egy darabig, persze az nem jó ha mindig te keresed hónapok elteltével is mert az egyoldalú. Nekem ha bejön valaki egy idő után én is keresem őt, nem csak ő engem. Ha állandóan néhány szavas válaszai vannak a másiknak abból szerintem le lehet szűrni mi a helyzet, azaz hogy kibújna már a beszélgetés alól, viszont lehet ez amiatt is mert az illető szűkszavú/nem tud neten beszélgetni, mert ilyen is van. Add önmagad, érdeklődj a másikról, dobj fel te is témákat. Esetleg pár hét beszélgetés után hívd el randizni, ha szimpi vagy neki, úgy is elmegy. Még egy fontos dolog, hogy ne lógj rajta 0-24ben, mert sokan elfoglaltak és nem tudnak állandóan írni.

Szerintem csak rossz embereket fogtál ki és biztos vagyok benne hogy lesz valakid majd:) A lényeg hogy ne add fel!

2019. jún. 25. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok 1-2 sikerrel de sajnos most vissza kerültem oda ahonnan elindultam.. 20/F
2019. jún. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!