Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon belül melyik melóhelyen lehet a legtöbbet csajozni ismerkedni?
Ugy értem helyileg hol található és milyen munkakörben érdemes(leszámitva az irodista-szellemi munkákat).
tudom Munkahelyen dolgozni kell nem mással foglalkozni stb, de azért unalmas is tud lenni amikor nincs feladat, olyankor hasznosan is lehetne tölteni az időt, lehetne ismerkedni a kolléga hölgyikékkel-vagyis azzal az 1 el akit érdekesnek találok
Olyan helyen, ahol sok jó csaj van, és nincsenek leterhelve az emberek.
Én egy luxushotelben éltem és dolgoztam, ott lehetett.
De egyébként én a munkahelyi csajozást csak akkor ajánlom, ha profi vagy. Másként rosszul is elsülhet a dolog, és kínos helyzetbe kerülhetsz, ami gáz, hiszen a munkahelyeden töltöd az időd nem kevés részét.
Kerdes az, a bombazok mennyire akarjak hogy egy hulyegyerek (mar elnezest - gondolkodasbol itelek - tehat nem komoly ferfi) ott veri a nyalat? Kell ez barkinek? Vevo erre barki is?
25 alatti vagy elnezest es visszavonom. De ez nem a tini kategoria, felnott embernek hiszlek...
Miért, csak hülyegyerekek csajoznak munkahelyen?
Tudok olyan pasiról, aki több kolléganőjét is megdugta már...
Én is a hotelt akartam írni. Jó pár nyáron dolgoztam hotelben, egyszer a szülővárosomban, máskor a Balatonon, amúgy semmi közöm az idegenforgalomhoz/vendéglátáshoz, csak egyetem melletti nyári munka, mert manapság a munkaerőhiány mellett nem kell szakirányú végzettséged legyen.
Na és általában 1-2 recepcióst leszámítva tele van csajokkal, főleg a szobalányok, takarítók, konyhai személyzet, ilyenek full nők.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!