Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él vajon Magyarországon 200 kg körüli vagy ennél is súlyosabb hölgy?
Ha valóban láttál volna már hasonló súlyú embert a hétköznapokban kínlódni egy szimpla cipőbefűzéssel-megkötéssel, vagy akár csak zuhanyozni, feneket törölni, nem trollkodnál ezzel.
Borzalmas életük van.
Én a munkám során egy 136 kilósat ismertem. 4 ápoló kellet hozzá h berakjuk a tolószékbe. Ágyban kellet pelenkázni, etetni, fürdetni.
És e miatt a nő miatt mondott fel az emberek 90%-a. Úgy 3-4 hónap után. Mivel a főnök mimig csak azt mondta h csináljátok meg. Köszi.
UK-ben /USA-bam minden 4-5. ember ilyen. Nekem a belem kifordul tőlük.
"Sétáltunk,úsztunk,pedig ő 185 kg volt."
Szerintem te pedig egy unatkozó 10 éves troll vagy.
185 KG az több mint 2 ember normális testsúlya. Teljességek kizárt h egy ilyen ember 3-400 m-nél többet megtudjon tenni a saját lábán összeomlás nélkül.
Dolgoztam obezitológia-n. Jó h azt nem mondod h a nő olimpiai bajnok volt. Unatkozz máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!