Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden férfi ki megy külföldre, elképzelhető hogy egy átlagos pasinak is jut nő majd Magyarországon?
Nem hivatalos felmérések szerint a fiatal férfiak 60%-a külföldön tervezi a jövőjét, vagy tervez a jövőben külföldi munkát vállalni, legtöbbjük német nyelvterületen, szakmunkával. Ugyanez a nőknek kevesebb mint 30%-a, azok is inkább a szigetország vagy Párizs irányába mozdulnának, főleg diplomával.
Ennek hatására elképzelhető, hogy 5-10 év múlva már nem lesz ilyen borzalmas a helyzete egy átlagos fiatal férfinak? Jelenleg még minden nő ujjára jut 10 pasi, de ha kimegy minden fiatal férfi, akkor 2 választásuk marad a nőknek. Vagy sokkal idősebb pasi karjaiba borulni (és itt legalább 20 év korkülönbségre gondolok), vagy észrevenni egy átlagos pasit is.
Van remény?
Villamosipari szakközépben a végzősöknek még meg sincs a szakmájuk, sem az érettségijük, de már mindnek be van sózva a feneke a németországi munkavállalásra. A nőkre meg ez nem jellemző. A nők nem nagyon mennek külföldre. Nem elég keresett a szakmájuk sem, meg nem olyan bevállalósak.
Jaj de jó nézni, hogy megy el a konkurencia. Jaj de jó lesz, ha nem lesz olyan sok férfi itt, hanem a nagy részük külföldön fog boldogulni, amíg nekünk itthon marad a sok nő :D
# 3
Ugye itt nem arra a felszínes-barátságos jellemre gonoltál a "szociális skillek" alatt, ami leginkább a tévés műsorvezetőkre jellemző?
Szerintem nincs szükség annyira a "szociális skillekre", inkább arra, hogy sok témád legyen, meg persze humorból amennyi kell. Ezekkel is meglehet nyerni egy nőt annyira, hogy megkedveljen...
Ui. a "szociális skillek" értéktelenségére az örök bohém cimborám a jó példa, akinek van vagy 2000 haverja, minden buliba ottvan és "poénkodik", de még így is én állok jobban "csajozásban", pedig én pont a fordítottja vagyok. Csak ő minden témában felületes, mindenből viccet csinál és kb. mindent "szétlazáz" állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!