Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden férfi ki megy külföldre, elképzelhető hogy egy átlagos pasinak is jut nő majd Magyarországon?

Figyelt kérdés

Nem hivatalos felmérések szerint a fiatal férfiak 60%-a külföldön tervezi a jövőjét, vagy tervez a jövőben külföldi munkát vállalni, legtöbbjük német nyelvterületen, szakmunkával. Ugyanez a nőknek kevesebb mint 30%-a, azok is inkább a szigetország vagy Párizs irányába mozdulnának, főleg diplomával.

Ennek hatására elképzelhető, hogy 5-10 év múlva már nem lesz ilyen borzalmas a helyzete egy átlagos fiatal férfinak? Jelenleg még minden nő ujjára jut 10 pasi, de ha kimegy minden fiatal férfi, akkor 2 választásuk marad a nőknek. Vagy sokkal idősebb pasi karjaiba borulni (és itt legalább 20 év korkülönbségre gondolok), vagy észrevenni egy átlagos pasit is.

Van remény?

2018. okt. 24. 15:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
De most komolyan. Áruljátok már el, mit takar a csúnya arc. Mélyen ülő apró szemek? Nagy / vastag / arcot uraló orr? Aszimmetria?
2018. okt. 24. 18:32
 22/29 anonim ***** válasza:
22%

"Mélyen ülő apró szemek?"

Hát nekem pl. olyan van, így reménykedem benne, hogy ez nem számít rondának... Bár biztos annak számít ha ez volt az első gondolatod...

2018. okt. 24. 18:37
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hé, egy pillanat, még mielőtt félreérted! Ezek az én személyes preferenciáim! Nem általánosságban értendők, és az, hogy én történetesen ezeket írtam, nem jelenti azt, hogy minden más nő is ezeket tartja kevésbé esztétikusnak!
2018. okt. 24. 18:57
 24/29 anonim ***** válasza:
30%

# 23

Ez ideáig rendben, de még sosem láttam, hogy valaki ezt pozitívnak értékelte volna (még az exeim sem). Talán a "mindegy" volt a legjobb eddig...

Ezért aggódom. És a szem elég fontos...

2018. okt. 24. 19:03
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez elsőre sovány vigasznak hangzik, de végül is VANNAK (voltak) exeid, úgyhogy szerintem a jövőre nézve sincs miért aggódnod.
2018. okt. 24. 19:08
 26/29 anonim ***** válasza:

Ez végül is igaz :)

Csak emlékeznék rá, hogy csináltam, mert mostanság nem nagyon menne... Igaz megfelelő személyt sem ismerek most ehhez, de zavaró, hogy nem megy úgy a kommunikáció vagy a humor, mint akkor 4-5 éve.

2018. okt. 24. 23:06
 27/29 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező nagyon hülye!

Várhatod a csodát ami nem jön el! Ha szarul nézel ki , úgy nincs olyan forgatókönyv hogy neked utána könnyebben legyen partnered.

2018. okt. 25. 12:19
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Egyelőre még egálba se jött a párkapcsolati piac, Kérdező; még mindig több a férfi, mint a nő. Az átlagos pasasok esélyei akkor javulnak, ha több a nő, mint a férfi. Olyankor egyrészt lejjebb adnak az egeket verdeső elvárásaikból, másrészt felértékelődnek a belső jellemzői is a férfinak, nemcsak hazudoznak itt össze-vissza róla, mint általában.

Persze nyilván így is akadna pár önérzeteskedő "csakazértseadomlejjebb" nő, ők majd 70 évesen a karosszékükben boldogok lesznek Cirmivel és Nyávival. A saját ostobaságuktól úgyse tudod őket megmenteni.

2018. okt. 27. 18:45
 29/29 anonim ***** válasza:
90%
Vicces amikor ezek az "átlag pasik" (értsd.:hisztis lúzerek) álmodoznak és tervezgetik a jövőt, amiben majd nem hányja el magát minden nő az undorító viselkedésüktől.
2018. okt. 27. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!