Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden férfi ki megy külföldre, elképzelhető hogy egy átlagos pasinak is jut nő majd Magyarországon?

Figyelt kérdés

Nem hivatalos felmérések szerint a fiatal férfiak 60%-a külföldön tervezi a jövőjét, vagy tervez a jövőben külföldi munkát vállalni, legtöbbjük német nyelvterületen, szakmunkával. Ugyanez a nőknek kevesebb mint 30%-a, azok is inkább a szigetország vagy Párizs irányába mozdulnának, főleg diplomával.

Ennek hatására elképzelhető, hogy 5-10 év múlva már nem lesz ilyen borzalmas a helyzete egy átlagos fiatal férfinak? Jelenleg még minden nő ujjára jut 10 pasi, de ha kimegy minden fiatal férfi, akkor 2 választásuk marad a nőknek. Vagy sokkal idősebb pasi karjaiba borulni (és itt legalább 20 év korkülönbségre gondolok), vagy észrevenni egy átlagos pasit is.

Van remény?

2018. okt. 24. 15:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

#7 "Ugye itt nem arra a felszínes-barátságos jellemre gonoltál a "szociális skillek" alatt, ami leginkább a tévés műsorvezetőkre jellemző?"

Nem, nem erre gondoltam, a felszínes nagyhangú majomkodást nem sorolom ide. Önismeretre, emberismeretre, normális asszertív kommunikációra és az ebből fakadó kommunikációs képességekre, kommunikációs stílusok felismerésére és megfelelő alkalmazására gondoltam. Ez mind tanult dolog, nem kell ezekkel születni.

3as voltam.

2018. okt. 24. 16:26
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
A gép elől sosem lesz csajod. Jársz bárhova?
2018. okt. 24. 16:47
 13/29 anonim ***** válasza:
97%
Ha választanom kéne közted és a magány között, mennék a menhelyre macskáért.
2018. okt. 24. 16:48
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Most is van parjuk az atlagos pasiknak is, es nem, nincs igazan tobb ferfi.
2018. okt. 24. 16:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem jönnék össze olyannal, aki nem olyan, amilyenre vágyom. Simán elvagyok egyedül évekig. A volt férjemet külföldön ismertem meg, ha olyan lenne a helyzet, ismét kimennék. Az, hogy hány férfi van az országba, nem változtat azon, hogy én kivel vagy milyennel jövök össze.
2018. okt. 24. 17:04
 16/29 anonim ***** válasza:
98%

Átlagos pasi vagyok se szép se gazdag, eddig "csak" 5 nő akart velem összejönni. A legutóbbi hozzám is jött volna.

Komolyan nem értem ezeket a GYIK-es rinyáló kérdéseket.

Ti egy kő alatt éltek v mi ?

30 F

2018. okt. 24. 17:31
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

"de ha kimegy minden fiatal férfi, akkor 2 választásuk marad a nőknek. Vagy sokkal idősebb pasi karjaiba borulni (és itt legalább 20 év korkülönbségre gondolok), vagy észrevenni egy átlagos pasit is."

Te azt csak szeretnéd. Viszont ezen felül is van még minimum kettő, de szerintem még több is, csak most hirtelen ennyi jutott még eszembe:

1. Nagyszerűen elvan egyedül, inkább, mint hogy az általad felsorolt borzalmakra kellene fanyalodnia.

2. A neten keresztül még mindig annyi külföldi pasival ismerkedhet, amennyivel csak akar.

Na, szóval ha az általad felsoroltakra alapozva akarsz reménykedni, én nem sok jóval biztatnálak, kérdező.

2018. okt. 24. 17:42
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Nyuszi, nem olvasod elég figyelmesen a gyakorit. 😎🤓

Itt a pasik legjobb 10%-a dugja a nőket, 6-8 nőt pörgetnek egyszerre.

Sose jut neked nő.

2018. okt. 24. 17:51
 19/29 anonim ***** válasza:
7%

Sosem jut, mert sok nő már külföldre ismerkedik, meg felszínesek és inkább a 90% ugyanazzal a jóképű férfivel dugatja magát/leszbi/egyedül elvan.

16-os lehet átlagos vagy, de tuti az arcod nem csúnya.

41F

A fiamnak is fel kell majd kötni a gatyát ha csajozni akar majd.

2018. okt. 24. 18:29
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
52% És a fiad anyja melyik? Leszbi? Remélem ilyen mentalitással nem nevelsz gyereket, így is már sok a tahó hímsoviniszta...
2018. okt. 24. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!