Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miért alakult az ki, hogy manapság a tök átlagos hétköznapi nők is ugyanolyan elérhetetlenek egy átlag srác számára, mint a topmodell/sztár stb. nők?
Figyelt kérdés
Miért hordják fent ennyire az orrukat a magyar nők? Ma is volt egy "kellemes" élményben részem: Előreengedtem udvariasságból egy nőt, erre köszönöm helyett képeket vágott, kb kikérte magának, az jött le az arckifejezéséből... Hogy jutottunk el ideáig? Miért lettek ilyenek a magyar nők?2018. okt. 15. 19:48
1/17 anonim válasza:
Inkább nem sorolom, rám hányszor vágtak képet férfiak. Ja, biztos, mert ronda vagyok.
Egyébként szimplán bunkó volt a nő, vannak ilyenek. És?
2/17 anonim válasza:
Miért olyan elérhetetlenek a férfiak is?
3/17 anonim válasza:
Felborult a párkapcsolati piac, Kérdező. Egyre több lett a férfi és egyre kevesebb a nő. 1997-ben még csak 2-3% eltérés volt a két nem között, viszont mára ez megsokszorozódott. Ennek köszönhető, hogy egy átlagon aluli nő is heti 10 levelet kap társkeresőn, és elkezdi királykisasszonynak képzelni magát, ehhez passzoló elvárásokkal.
4/17 A legrosszindulatúbb válasza:
Ez van. Ezt kell szeretni. Mit tudsz tenni ellene? Kigyúrod magad, törtetsz melóhelyen, átgázolsz a legjobb haverodon a jobb fizetésért, csakhogy egy nő szemében alfább legyél. Hányás az egész.
5/17 anonim válasza:
Most mert egy nő bunkózott akkor rossz mind?
Én pl előre engedem az időseket és van aki meg van sértbe, hogy ezek a "bugris" fiatalok milyen szemtelenek! Akkor mostantól hírdessek az összes öreg ellen statáriumot?
Vagy nézzem le a férfiakat mert ma a kasszás fiú flegma volt velem? Ugyan!
Kérdező, mond el mi a VALÓDI problémád?
6/17 anonim válasza:
Látjátok ezért kellenek barátok...
Ha kérdezőnek lennének barátai, akkor most nekik mesélné el a napját (nevezetesen hogy egy ördögi nőnemű élőlény bunkó volt vele) de így jobb híján a neten fáraszt vele mindenki mást.
7/17 anonim válasza:
Mi koze a tarskeresesnek egy apro udvariassagi gesztushoz? Es miert kell altalanositani?
8/17 anonim válasza:
Szóval kinyitottad az ajtót a nőnek, és ezért a karjaidba kellett volna omolnia? Vagy nem látom az összefüggést.
9/17 anonim válasza:
Nekem a legtöbbször megköszönik, pedig elég rút vagyok. Most akkor mivan? Mire legyek befolyásolva?
10/17 anonim válasza:
Ha tudnád én milyen pofákat tudok vágni fogászat után, mikor még hat az érzéstelenítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!