Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nőnek 28 évesen nincsenek céljai, szüleivel él, nem épített biztos egzisztenciát, akkor nem nagyon fog átlagos normális pasit találni?
Hát így valahogy.
Csak szexre a pasiknak mindegy, kivel jönnek össze, de aki családot akar, az azért megnézi, hogy kivel is.
De, simán. A férfiakat nem érdekli a nő egzisztenciája, és az sem, hogy nincsenek céljai.
Egy átlagos nő legtöbbször azért nem talál átlagos, normális pasit, mert neki az ilyen pasi nem elég.
A férfiakat nem érdekli a nő egzisztenciája, és az sem, hogy nincsenek céljai.
A férfiak ennyire igénytelenek lennének?
"De, simán. A férfiakat nem érdekli a nő egzisztenciája, és az sem, hogy nincsenek céljai."
Maximum téged nem érdekel, és te vagy ennyire igénytelen. 28 éves férfi vagyok és a előző barátnőmmel pont ezért szakítottam, mert semmi életcélja nem volt. Erről ennyit.
Egy harmincas partiképes pasinak kell, hogy legyenek céljai, egzisztenciája, saját helye, tehát ezekből nem kell még egy.
Nem azért, mert igénytelen, hanem mert ezeket ő teremti meg.
"Nem azért, mert igénytelen, hanem mert ezeket ő teremti meg."
Es miert is? A no talan tanulatlan? Es cserebe elvarod, hogy kiszolgaljon?
29 éves nö vagyok. Otthon élek, a magàt ellàtni korlàtozottan képes, 70 èves anyàmmal. ( nem igényel felügyeletet, 3-4 napokra is ott lehet hagyni, de jobban érzem magam, ha naponta ránézek)
Szociàlis szféràban dolgozom, szeretem a munkàmat, szeretek segíteni- de, a fizetés tényleg kevés.
Hobbi író vagyok, angol nyelvű verseim több portàlon megjelentek.
Heti 2* segítek egy àllatmenhelynek.
Én nem gondolom, hogy céljaim ne lennének, exem mégis ezt vàgta folyamatosan a fejemhez. Hogy ne jàtszadozzam napi 8 óràt, hogy legyek törtetöbb, vàltsak munkahelyet, stb..
Azt kéne felfogni, hogy a karrier, magas fizetés nem feltétlenül az életcélok non plus ultràja mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!