Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos nőnek 28 évesen nincsenek céljai, szüleivel él, nem épített biztos egzisztenciát, akkor nem nagyon fog átlagos normális pasit találni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 06:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%
De, lehet hogy fogaz. Én most építem a karrierem, és ha azt látnám hogy akarsz tenni hogy legyenek céljaid, és egzisztenciád, meg ilyesmik, csam valamilyen körülmény miatt nem megy, akkor még segítenék is.
2018. okt. 12. 08:34
 12/31 anonim ***** válasza:
44%

Dehogy, a tanult nők élete álma Csoki. :)

Ha egy ilyen pasi megjelenne - Babettával járok, anyámnál élek, hozzál már egy sört! - egyből felcsendül a fejükben a nászinduló.

2018. okt. 12. 08:58
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

Átlagos 28 éves nő vagyok, céljaim vannak azért. De a szüleimmel élek (nagy ház amúgy, külön lakrészem van), nincs biztos egzisztenciám (nehezen lehetne még, mert 3 éve dolgozom, előtte egyetemre jártam).

Viszont normális barátom van (a "pasi" kifejezést nem szeretem férfira használni). Hogy átlagos-e azt nem tudom, mert mi számít átlagosnak? Nekem ő átlag feletti, de szerintem ez szubjektív.

2018. okt. 12. 09:13
 14/31 anonim ***** válasza:
60%

Na akkor vegyük külön:

- Kalandra, szexkapcsolatra egy (külsőre és személyiségre is) átlagos nőnek simán van esélye ilyen feltételekkel.

- Komoly kapcsolatnál (legalább is) nálam a célok hiánya lenne kizáró ok. Az egzisztencia egy nőnél legfeljebb annyira számít, hogy mennyire van összhangban a keresete az általa vágyott életszínvonallal. Magyarul képes-e tenni érte, vagy megelégszik az alacsony fizetéssel és közben várja a lehetőleg tehetős gazdag herceget, aki majd megad neki mindent? A szülőkkel együttélés nem gond, amennyiben a kapcsolat komolyra fordulása esetén ezt fel tudja adni. Tehát ha praktikussági okokból lakik otthon azzal nincs baj, de ha azért mert anyuka nem engedi el a kezét vagy nem képes az önálló életre, az már kizáró ok.

2018. okt. 12. 09:23
 15/31 anonim ***** válasza:
23%
Újabb főnyeremény. Nem elég hogy már vénlány, még lusta is. Sok sikert ;)
2018. okt. 12. 09:34
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
ma 09:34 Százszor inkább egy ilyen nyugodt életű, mint egy karrierista, akinek esténként talán lesz ideje hazajönni, vagy nem. Még is sikerül időbe hazaérnie, kérdés, milyen ép az idegállapota.
2018. okt. 12. 09:42
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
Nem gáz. Egy férfi a nő báját nézi, nem a vagyonát. Viszont mivel 28 éves vagy, már igyekezned kell pénzes pasit találni, akinek megvan az egzisztenciája, mert később már sokkal nehezebb lesz, amikor elkezd egy nő idősödni. És nem, nem a férfiak lesznek a szemetek, mert nem fogsz már kelleni nekik, és nem az élet fog "elbánni" veled, mert az életnek megvannak a játékszabályai. Ha te nem tartod be az élet játékszabályait, az nem az élet hibája, hanem a tiéd. Most még tudsz fogni magadnak egy 30-45 éves pénzes pasit, amíg 30 alatti nő vagy, később már nehezebb lesz, lehet nem is sikerül. Szóval még nincs semmi veszve, de hajrá!
2018. okt. 12. 10:01
 18/31 anonim ***** válasza:
52%
Nő vagyok. Hàt ha talâlsz is, akkor nem lesz túl biztonsàgos. Minden a fèrfiè, ès ha akàr èvek múlva rosszul alakul, mehetsz a kèt bőrönddel, amivel jöttèl. Ezen az sem segìt ha összehàzasodtok. Hàzassàg előtt szerzett vagyon különvagyon. Èn szeretem a biztonsàgot, ezèrt 30 èves koromra sajàt lakàsom volt, amit segìtsèg nèlkül hitelre vettem, majd hàzassàg utàn kiadtam, de azóta is az enyèm. Èn nem szolgàltatnàm igy ki magam soha, de te tudod...
2018. okt. 12. 10:37
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem is akar?
2018. okt. 12. 10:42
 20/31 anonim ***** válasza:
57%

"Egy harmincas partiképes pasinak kell, hogy legyenek céljai, egzisztenciája, saját helye, tehát ezekből nem kell még egy.

Nem azért, mert igénytelen, hanem mert ezeket ő teremti meg."

Ez úgy ahogy van, hülyeség. Miért ne legyen a nőnek célja az életben? Én elvárom ugyanazt a páromtól, amit Ő elvár tőlem, tudod, egyenjogúság van. Én meg se tudnék maradni egy olyan nő mellett, aki csak teng-leng, nincsenek céljai, ugyanis az azt jelentené, hogy teljesen különbözünk egymástól.

2018. okt. 12. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!