Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nőnek 28 évesen nincsenek céljai, szüleivel él, nem épített biztos egzisztenciát, akkor nem nagyon fog átlagos normális pasit találni?
Dehogy, a tanult nők élete álma Csoki. :)
Ha egy ilyen pasi megjelenne - Babettával járok, anyámnál élek, hozzál már egy sört! - egyből felcsendül a fejükben a nászinduló.
Átlagos 28 éves nő vagyok, céljaim vannak azért. De a szüleimmel élek (nagy ház amúgy, külön lakrészem van), nincs biztos egzisztenciám (nehezen lehetne még, mert 3 éve dolgozom, előtte egyetemre jártam).
Viszont normális barátom van (a "pasi" kifejezést nem szeretem férfira használni). Hogy átlagos-e azt nem tudom, mert mi számít átlagosnak? Nekem ő átlag feletti, de szerintem ez szubjektív.
Na akkor vegyük külön:
- Kalandra, szexkapcsolatra egy (külsőre és személyiségre is) átlagos nőnek simán van esélye ilyen feltételekkel.
- Komoly kapcsolatnál (legalább is) nálam a célok hiánya lenne kizáró ok. Az egzisztencia egy nőnél legfeljebb annyira számít, hogy mennyire van összhangban a keresete az általa vágyott életszínvonallal. Magyarul képes-e tenni érte, vagy megelégszik az alacsony fizetéssel és közben várja a lehetőleg tehetős gazdag herceget, aki majd megad neki mindent? A szülőkkel együttélés nem gond, amennyiben a kapcsolat komolyra fordulása esetén ezt fel tudja adni. Tehát ha praktikussági okokból lakik otthon azzal nincs baj, de ha azért mert anyuka nem engedi el a kezét vagy nem képes az önálló életre, az már kizáró ok.
"Egy harmincas partiképes pasinak kell, hogy legyenek céljai, egzisztenciája, saját helye, tehát ezekből nem kell még egy.
Nem azért, mert igénytelen, hanem mert ezeket ő teremti meg."
Ez úgy ahogy van, hülyeség. Miért ne legyen a nőnek célja az életben? Én elvárom ugyanazt a páromtól, amit Ő elvár tőlem, tudod, egyenjogúság van. Én meg se tudnék maradni egy olyan nő mellett, aki csak teng-leng, nincsenek céljai, ugyanis az azt jelentené, hogy teljesen különbözünk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!