Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos nőnek 28 évesen nincsenek céljai, szüleivel él, nem épített biztos egzisztenciát, akkor nem nagyon fog átlagos normális pasit találni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 06:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

#18: Ügyesen tetted, mindig jó, ha van B terv. De a legtöbb nő, akinek a szülei nem tudnak segíteni, sajnos nem tud összehozni egy saját lakást 30 éves korára, maximum hitelre. Ettől függetlenül félretenni tud, tehát ha minden kötél szakad, akkor sem a híd alá kell mennie. A házasság előtt szerzett vagyon valóban különvagyon, viszont a házasság alatt szerzett vagyon feleződik, függetlenül attól, hogy melyik fél milyen arányban rakott a közösbe. Ezalól kivétel pl. az ajándék, az örökség, illetve ha jól tudom a béren kívüli juttatások.

Férfiként is azt támogatom, hogy a nő ne függjön a férfitól anyagilag (de ki se használja), tehát az mindenképpen egy okos döntés, ha félretesz egy tartalékot, amihez szükség esetén hozzáférhet. Viszont a ló túloldalára sem jó átlendülni, mert ha túlzottan a biztonságra megy rá, akkor hamar azon kapja magát, hogy már a 30-as évei végén jár és kicsúszott az időből. Fontos az egészséges egyensúly.

2018. okt. 12. 11:14
 22/31 anonim ***** válasza:
52%
Jól néz ki?
2018. okt. 12. 12:34
 23/31 anonim ***** válasza:
26%

De igen, fog. Lesz akkora balek úgyis, aki majd eltartja.

Nőnek mamahotelezni, szülei pénzét költeni ugye szabad. Ezért csak a férfiak vannak megköpdösve meg lenézve, miért nem tanult a lusta disznaja, miért nem vesz zsebbű' tízmilliós házat...

Kettős mérce foreva.

2018. okt. 12. 13:30
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha nem jutott el odáig, hogy legalább egy garzont fenntartson egymaga vagy, hogy osztozzon egy lakáson, ahol neki külön szobája van, akkor szexnél többre nem fog kelleni.

Ha valaki az a tipikus "3,14cha", de nem tud megfogni a kinézetével valami gazdag balekot még a húszas évei elején, annak is lefő a kávé ennyi idős korára.

2018. okt. 12. 13:40
 25/31 anonim ***** válasza:
10-es: ezzel a nagy altruizmussal az a baj, hogy így az életben nem lesz saját családod, ha állandóan pátyolgatsz valakit. Ez a szint már a saját magánéleted rovására megy.
2018. okt. 12. 13:43
 26/31 anonim ***** válasza:
57%
Kommentekből nem jön le semmiféle kettős mérce, a férfiak ugyanúgy nem fogadják el. Pedig sajna továbbra sincs 10+ millám lakásra vagy 100 ezer meg a rezsi az albérletre. Na nem baj. De ha lenne lakásom, biztos találnék olyan férfit, aki kapcsolatot akar meg bekoltozni :D Már csak ezért a hozzáállásért se engedném meg sose, hogy addig meg csak szexre lennék jó. Akkor kezelgessen akit akar a sok haszonleso.
2018. okt. 12. 15:17
 27/31 anonim ***** válasza:
41%
#21 18 vagyok. Nyilvàn ez nem arról szól, hogy verjem magam a függetlensègre. Elvàlt szülők gyereke vagyok, anyukàm egyedül nevelt fel minket. Nyilvân, ha valaki előre szólt volna neki, hogy ez lesz, ő is màshogy gondolkodik, de az èlet bàrmikor bàrmit hozhat. Ès ha egy nőnek gyermeke van, akkor akàrmi van, a gyermek feje felè tető kell ès mèg sok minden màs. Ha a pàr együtt marad, az csodàs ès a legjobb mindenkinek, de ha nem a gyermeket akkor is nőkènt is el kell làtni akàrmi van. Mint irtam èn is hitelre vettem. Nem segìtett szülő, sok èvig albèrlet mellett gyűjtöttem az önerőre is. De nem bànom. Most közösen èlvezi a csalàd a plusz bevètel gyümölcsèt, de ha bàrmikor bàrmi baj lenne, fedèl van a gyermekem feje felett, ha pedig nagykorú lesz ès minden ok, akkor megkapja a lakàst, hogy ne úgy kelljen neki összekalapàlni a pènzt, tömènytelen munkàval, lemondàssal, mint nekem. Èn csak arra vilàgitottam rà a kèrdezőnek, rossz lóra tesz, ha a fèrfitól vàr el mindent. Mert a legtöbb fèrfi előbb utóbb amelyik normàlis, az is megunja, tök jogosan, hogy egyedül húzza az igàt, mìg a mellette èlő nő csak elvàràsokat tàmaszt...
2018. okt. 12. 17:45
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen marad sikertelen, ha a megszokott komfortzónáján azért módosít egy keveset.
2018. okt. 12. 20:26
 29/31 anonim ***** válasza:
Legalább egy szoba bérlés?
2018. okt. 13. 08:24
 30/31 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nincsenek céljai? Ezek olyan relatív kérdések. Hosszú távon biztosan célja saját lakás, elköltözés, önálló élet. Ez nem cél? Vagy akár kicsiben, félretenni havonta 10ezer forintot. Ez is egy cél. Leszokni a dohányzásról. Venni egy új gitárt. Lefogyni 4 kilót. Akármi lehet cél. Nem hiszem, hogy létezik olyan ember, akinek semmi célja nincs. Én nem bánnám, ha nem a futószalagon gyártott "évente legyen 2 nyaralás meg kocsi a garázsban, férjem legyen a helyi önkormányzat megbecsült tagja, én meg a hivatalban ügyintéző" életcélú nő lenne a párom. Ennél számomra a "szeretnék írni egy jó regényt" is jobb életcél. (31/F)
2018. okt. 13. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!