Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha közel 30 évesen nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közel 30 évesen nem tudok ismerkedni, csajozni akkor már ez nem fog változni? Nem sok esélyem van hogy lesz valakim?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem valószínű, mert jobban már nem fogsz kinézni.
2017. ápr. 16. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod a helyzetet, valószínűleg nem lesz senkid, de ez nem feltétlenül baj. Tudod az, hogy nincs senkid még nem a legrosszabb opció, jobb mint ha gyerektartást kellene fizetned, miután a volt feleséged megnyerte a pereket, kisemmizett, buktad a házat, kocsit. Nézd a dolgok jó oldalát!
2017. ápr. 16. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2017. ápr. 16. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Sohasem késő vátoz(tat)ni.

Nekem ugyan volt kapcsolatom a gimnáziumban és az egyetemen, de egy csalódás után 12 évig nem volt semmi.

31 évesen döntöttem el, hogy megváltozok teljes életmódváltással, fejlesztem magamat, elkezdtem sportolni, fodrászt és stílust váltottam, új ruhákat vettem, rengeteget olvastam, eljártam otthonról, kipróbáltam új dolgokat ÉS "szereztem" egy lánybarátot (nem barátnőt).

Kb. 1 év után kezdtek jönni az első komolyabb sikerek, azóta ha nem is lettem egy Casanova, de legalább tudok ismerkedni, csajozni. A kalandok mellett volt két pár hónapos kapcsolatom is.

De a lényeg az, hogy most 34 évesen van egy menyasszonyom. :)

2017. ápr. 16. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
ha nem változtatsz rajta, akkor magától nem fog változni! Mégis mit hiszel? 1 szál bugyiban majd felkínálkoznak a csajok neked?
2017. ápr. 16. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!