Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó párkapcsolatban lenni?
Nem volt még soha barátnőm, mindig jól megvoltam egyedül. Most azonban megismerkedtem egy lánnyal, aki nagyon szép, csinos, értelmes, de nem vagyok benne biztos, hogy hiányzik-e nekem kapcsolat. Időm és pénzem volna rá, kicsit a szex is hiányzik, de nem tudom, hogy megérné-e.
21/f
De jó lenne. Azt is jó lenne előre tudni, hogy megéri vagy nem éri. Ez sajnos egy olyan dolog, amit az idő dönt el.
32/f
Természetesen ezt nem lehet előre tudni, de úgy nagy általánosságban.
Viszont úgy gondolom, hogy ha ennek így állok már neki, és nem akarom tiszta szívből akkor a fene megette az egészet.
Most kinek mi a jó meg ez egyébként is tök szubjektív.
Valakinek jó pl közös élmények, beszélgetések szex....
Más meg a háta közepére nem kívánja hogy az ő életébe beleszóljanak. Fontosabb a munkája, nincs ideje egy másik emberre.
Ez elég messzire vezető kérdés. Személyenként változó.
Nem lehet egy az egyben kijelenteni hogy ez most jó vagy rossz. Még akkor sem ha a magyarok nagy többsége éretlenkedve áll az előtt a tény előtt hogy vannak emberek akik ezt nem igénylik 1.000 különféle okból.
Személyiség , szokások, karrier....
Aki meg játssza itt az inkvizítort hogy hát de az akkor is úgy van ahogy azt ő mondja az szimplán hülye.
Nem mindenki attól boldog amitől te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!