Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utálok párkapcsolatban lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok párkapcsolatban lenni, más is van ezzel így? Ti hogy élitek az életeteket, milyenek a mindennapjaitok?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Eltöltesz 3-4 évet egyedül, aztán rájössz kell valaki magad mellé.
2016. febr. 2. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen. Fél év után már unom, hogy a párom rendetlen, nem akar semmit csinálni, nem beszélgetünk, nem akar beszélni, stb...

Egyedül jobb volt. Ja és alkalmazkodni sem akar...

2016. febr. 2. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hagyod el a párod? Nem kötelező a párkapcsolat senki számára.
2016. febr. 2. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez van, nem mindenki bírja ki, ha sokáig kell másokkal lennie, még akkor se, ha szereti őket.
2016. febr. 2. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
2016. febr. 2. 12:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Évek óta élek egyedül, és nem zavar egyáltalán, sőt, ha felmerül bennem a lehetősége, hogy ez megváltozzon, az rettenetesen nyomasztani kezd. Egészen egyszerűen elképzelhetetlen, hogy megosszam az életterem egy másik emberrel, beleértve a randikat is, bármit. Korábban volt már 2 kb 2 és 3 évig tartó párkapcsolatom is, ahol már rögtön az első félévben szenvedni kezdtem, pedig szerelemmel indult a dolog. Azóta eszembe sem jutott párkapcsolatot fenntartani senkivel, és nem is hiányzik, sőt, hatalmas nagy megkönnyebbülés.
2016. febr. 2. 12:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha neked megkönnyebbülés egyedül lenni, akkor lehet, hogy egyszerűen ilyen vagy és nem neked való a párkapcsolat. Ez is lehetséges. Viszont könnyen lehet, hogy lelki problémák miatt tűnik ilyen nyomasztónak, amiket le lehet győzni.

Én boldog párkapcsolatban élek. Az egyedülléttel sem volt semmi bajom, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, nem kell alkalmazkodni senkihez. Viszont találkoztam egy olyan emberrel, akitől sokkal többet kapok ennél, és a kompromisszumok ellenére is bőven "megéri" a kapcsolat.

Szóval csak azért nem kell kapcsolatot keresni vagy fenntartani, hogy elmondhassa, kapcsolatban van.

2016. febr. 2. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad lehet. Bár valljuk be a tökély az ha együtt vagy vele, de nem egy helyiségben 0-24... Hanem berendezel magadnak egy faszányos kis padlásszobát vagy alagsort ahová el lehet vonulni napi szinten, ha már bosszant a másik.
2016. febr. 2. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez mindenkinél máshogy van. Nekem pl. mindennél jobban hiányzik egy párkapcsolat, de sajnos soha nem lehet benne részem, mert alacsony vagyok és ocsmány.
2016. febr. 2. 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem szakítasz? Ennél bármi jobb lehet, még ha egyedül vagy az is...
2016. febr. 2. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!