Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt eddig a legdurvább csalódása párkapcsolatban, és utána hogy végződött?
Figyelt kérdés
Mit tett a másik fél, és erre te miként reagáltál, mi lett a kapcsolattal utána?#probléma #társaskapcsolat
2016. jan. 18. 19:39
1/6 anonim válasza:
A kapcsolatunk vége felé egyre rosszabb lett a szex, egy 5 perces menet után pedig megkérdeztem, hogy most mi lesz, erre azt mondta, hogy nekem is ugyanannyi időm volt, mint neki. Köpni nyelni nem tudtam, hazamentem és egy jó darabig nem szóltam hozzá. Nem sokkal később szakítottam is vele.
2/6 anonim válasza:
Elengedtem egyedül bulizni mert megbíztam benne és amikor reggel telefonon beszéltünk amikor már dolgoztam, közölte, hogy egy másik fiúval "aludt". Késő este pedig amikor hazaértem ismét ugyanazzal a sráccal iszogatott abban a házban ahol a fiú lakott.
Szakítással végződött az ő részéről.
3/6 anonim válasza:
A tényleg durva csalódásokról az emberek kisregényt tudnának írni. Ez esetben ennek nem látom értelmét.
4/6 anonim válasza:
Majd' egy évtizedes kapcsolatból eltűnt egy szó nélkül (volt távolság). Egy idő után beálltunk a karácsonyi és születésnapi üdvözletek szintjére - de azóta sem mondta el, mi lelte.
5/6 anonim válasza:
kiderült, hogy a barátnője helyett az egyik legkellemesebb szexpartnerének tart.
6/6 anonim válasza:
dec31 elhagytam január közepén elhozattam magát nálam megnézni az uj szönyegemet meg egy jó menetre, másnap este nézzek albérletet mert költözünk össze én dolgoztam ö nem de volt egy lánya ujabb szakitás, elkezdett randizni füvel fával, én gyürüt vittem neki megkértem a kezét, másnap visszahozta az uj pasijával, amikor odamentem beszélgetni elütöttek kocsival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!