Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
"Talán sosem érem el, amit szerettem volna, de az azt is jelenti, hogy nem lesz vesztenivalóm, és nem lesz okom arra, hogy ne adjam vissza az életnek azt, amit én kaptam..."
Mindenki próbál észérvekkel hatni rád, de nem, Te csak nyomod mint a gép a mondanivalód. Menthetetlenül taszítod magad a lelkinyomor mocsarába, és még elvárnád hogy magunkra vegyük, hogy miattunk vagy ilyen.
Elhiszem szar dolgokon mentél át. Én is. Férfiak miatt.. apám miatt, a molesztáló haverja miatt, aztán más molesztáló, erőszakoskodó férfiak miatt. Neeeem. Egyiket sem választottam. Messziről kerülöm a hozzájuk hasonlókat, és remélem hogy soha nem lesz hasonlóban részem.
Nem fogok hozzá ecsetelni hogy milyen hatással voltak ezek a dolgok a személyiség fejlődésemre, az életem mindennapjaira...Mégsem fordult meg hasonló a fejemben mint neked, pedig jó sok és nagy okaim lehettek volna rá. Könnyebb a világot hibáztatni azért ami történt, de amíg ezt teszed csak jobban tönkre mész. Vagy ahogy a fenti kiragadott kis szösszenetből sejthető, egy elborult elmebajos leszel, aki akár másban is kárt tesz, szimpla bosszúból, mert neki milyen rossz élete van.
Félelmetes vagy. Fogd már fel. Szinte eszmeként kezeled azt a sok idiótaságot amit összehordasz itt napok óta. Ez beteges.
Komolyan menjél orvoshoz. Vagy valami lakatlan szigetre, nekem mindegy, csak ne maszkáljanak az utcán hozzád hasonlók. Elég már ebből az istenverte hisztériából amit művelsz. Azért pattint le minden nő, mert lehet kedvesnek mutatkozol, lehet h érdeklődsz, lehetsz te a szőke herceg fehér lovon is akár, odrdít a kisugarzásodból hogy beteg az agyad. Kreáltál magadnak egy groteszk összeesküvès elméletet miszerint mindenki csak bánt téged, és te vagy a világ mártírja. Nem vagy te mártír...csak egy szociopata, anyakomplexussal, nárcizmussal, aki nem tudta feldolgozni a múltját. Hárítod életed problémáit ránk, és persze mindenkire akinek egy normális kapcsolata is lehet, vagy volt, vagy van, mert te képtelen voltál helyén kezelni a nőkkel való konfliktusod, és muja balf...asz vagy ha nővel kell kommunikálnod... Remélem soha nem lesz senkid. Pontosan tudom milyen ilyen emberrel együtt élni évről évre. Inkább a halál, mint egy ilyen élet. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!