Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
Neked is biztositott a prostitucio. Kb olyan szintu lesz az ellatas, mint az sztkban.
A szerelem nem jar. A rajongas nem jar. A csodalat, az aggodas, a gondoskodas nem jar. A baratsag sem. Az sem jar, hogy felkoszontsenek szulinapodon vagy meghivjanak mas bulijaba.
Roviden: az emberi kapcsolatok nem alapjogok. Anyahoz es apahoz sincsen jogod, nem kenyszeritik ra az arvakat se senkire, mindenki maga donti el, hogy akar-e otthont biztositani egy idegen gyerek szamara. Torodj bele, ha mar valtoztatni nem akarsz azon, hogy valamiert nem vagy szimpatikus ember.
"a Mensa HungarIQa próbatesztje szerint 125+ az eredményem" - Nekem kifejezetten negatív a véleményem a mensásokról, annyira indokolatlanul magasan hordják az orrukat."
Engem se érdekel a Mensa, nem is vagyok tag és a rendes iq-tesztjüket se mentem el megcsinálni. Azért írtam le, mert konkrétan kérdezte valaki, mintha az IQ bármire is bizonyság lenne. Nagy IQ-jú emberek között is vannak emberileg visszataszítóak és kevés iq-val rendelkezők között is kifejezetten bölcsek.
#48:
""A munkahelyhez sem, a kibszott ELELMISZERHEZ sem. "
Tévedsz. Épp arról szól az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, hogy ezekhez minden embernek joga van."
Te tévedsz. Sem a munkahely, sem az élelmiszer nem emberi jog. Jogod van dolgozni, de munkahelyhez nincs. Jogod van biztosítani számodra és családodnak a megélhetést (amihez értelemszerűen az élelmiszer is hozzátartozik), de nincs jogod ellenszolgáltatás nélkül élelemhez jutni.
A szexhez meg végképp nincs jogod, bármennyire is hangoztatod.
Olvass, művelődj:
"Kérdező, jogod van szexhez azzal, aki önként beleegyezik."
Világos, hogy jogom van, de lehetőségem a gyakorlatban nincs, mivel sokkal kevésbé nyitottak a lányok, mint régen.
Átfogalmazom a kérdést, mert szerintem félrement a kommunikáció: azzal van problémám, és erre vagyok kíváncsi, hogy ez miért alakult így, hogy a nők bizalmatlanabbak, mint régen. Nehezebben adják magukat BÁRMIRE, nem nyitottak és türelmetlenebbek. Tömeges szelektálásra álltak át, és nem figyelik meg mélységében az egyes embert.
Aki úgy gondolkodik, mint te, azzal én nem is akarnék mit kezdeni.
Egy kapcsolat lassa, bizalmasan épül fel. Velem és a párommal így volt. Nem a buszon szólított le, hogy "Szia, mizu?". Egy helyre jártunk (egyetem) és lassan egymásba szerettünk. De! már elsőre is szimpatikusak voltunk egymásnak, csak akkor még haverokként.
Komolyan nem értem, kérdező, hogy te mit vársz.
"Még azokkal szemben is közönyösek szoktak lenni, akik amúgy szimpatikusak."
Te tenyleg menthetetlen vagy. Nem te dontod el ki szimpatikus es ki nem, es ez meg mindig csak nehany szerencsetlen problemaja, nem a tarsadalome. Mostanaban ismerkedtem meg egy csomo fiatal ferfival es oket elnezve egyszeruen nem ertem mi folyik ezen az oldalon. Normalis sracok es normalis baratnovel vannak. Pedig eskuszom kerestem a 25 eves szuzeket, akik elol elviszik a csajokat az idosebbek es a kulfoldiek, de minden uj ismerosomnek baratnoje van. A 20 eves egyetemistanak is. A ket lanytestverem is kepzeld el fiuval jar, nem lampaoszloppal.
Elhiszem, hogy faj ezzel szembesulni, de te rontasz el valamit. Nem intezheted el a tobbi ferfi sikeret annyival, hogy biztosan vagy piszok jokepuek vagy piszok gazdagok. Erezned kell, hogy ez egy nagyon buta magyarazat.
1. Nem te döntöd el, hogy kinek vagy szimpatikus.
2. Nem kell esélyt adnia senkinek.
Kerdező!
Így már érthetőbb, hogy átfogalmaztad a kerdést.
Lehet h ,ai huszovéves csajok el vannak szállva maguktól, de akkor te miért nem keresel idősebbek közt párt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!