Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F
Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.
A pénzben sem dúskálok.
Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?
És akkor mi a valóság ha nem az, amit megfigyeltem és megtapasztaltam? Ennyi erővel az is szubjektív, hogy kinek mi a valóság...
Szerinted én miért próbálnám magam a mélybe rántani, és ott is tartani magam? Vagy szerinted én ezt brahiból csinálom?
Mikor már a fejed tetejére álltál és mégsem sikerült véghez vinned amit elkezdtél, te mit tennél még továbbra is? Ugye, hogy reménykednél...
Már rég elhatároztam, hogy változtatok a külsőmön, amit meg is csináltam néhány év alatt. Igaz, könnyebb dolgom is volt mint egy túlsúlyos embernek.
Szemlélődtem itt is egy keveset, ki mit mond vajon, mit oszt meg a közönséggel, miből tanulhatok. Hát nem jött be túl sok minden, vagyis inkább semmi mert nem lett barátnőm, akárhogy formáltam a személyiségem IS, mígnem beláttam, hogy uncsi vagyok, azt leszámítva, hogy negyed olyan genetikai külsőm sincs mint Gomeznek, és negyedannyi pénzem sem lesz egész életemben mint neki volt tegyük fel 10 éve. Engem ne hasonlíts a nagy gyk-s átlaghoz, meg mit tudom én milyen Balázst emlegettek itt mindig, meg szűz kisfiúkhoz. Gondoltam feljövök, kiírom a kis kérdésem aztán meglátom miket írnak NEKEM, hogy hol akadt meg a gépezet, és van-e még remény arra, hogy lesz olyan lány, aki szeretni fog még úgy is, hogy már mindent megtettem, de mégsem vagyok a jobb indulók között.
Annyira még sikerült itt rájönnöm, hogy miért is merem azt gondolni magamról, hogy pont én lennék az az egyetlen fiú, (a sok jó parti közül) akibe beleszeret egy csaj? Minden lánynak ugyebár egy ujjára jut öt pasi is. Na. A sok kérő közül miért pont én volnék, az egyetlen befutó? Erre lássuk be elég kicsi az esély. Ezt pedig letesztelni 3-4 lánynál majd mindegyiknél tudomásul venni, hogy ez is, az is, meg a harmadik is jobb volt nálad nagyon kiábrándító. Kiábrándít saját magadból végső soron. Ezt pedig tudom, hogy így lenne, mivel ez a mai valóság. Ti erősítettétek meg, amit köszönök is. Minek válasszon valaki rosszabbat ha megteheti, hogy választja a jobbat?!
Jobb pedig mindig lesz. Hogy mennyire jobb az a nem mindegy, mivel itt is szintek vannak. Az én szintem a legalsók között mozog. A tőlem pénzesebbtől (van egy jobb kocsija, munkája) is lesz pénzesebb és jobban kinéző. Attól is lesz mindig jobb, még ha kicsi léptekkel is: izmosabb, jobb a haja, szebb színű a szeme. Végül pedig vannak az ún. sztárok, akik közül már igen kevesen hullanak ki azon a bizonyos rostán. Na nekik van arany életük! De nem az olyan kishalaknak mint én vagy, aki hasonló cipőben jár mint én.
Elég sok válasz után kiderül, nem is a külső a legnagyobb problémád. Gondolj bele, ha valaki szimpatikusnak is talál, elkezdtek beszélgetni, és nem tudsz érdekes lenni, és fenntartani az érdeklődését. Szerinted ha valaki adonisz külsővel rendelkezik, de rohadt unalmas nem hagyják ott a lányok? Hát de. Hiába a kezdeti sikerek. Az embereknek nem díszre van szükségük, akit csak nézegetni lehet. Intellektuálisan is szükségük van a másikra.
"Mikor már a fejed tetejére álltál és mégsem sikerült véghez vinned amit elkezdtél, te mit tennél még továbbra is?"
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik c. film
Én biztosan megvizsgálnám mi az oka annak, hogy nem megy valami. Miért nem keresnek a lányok? És fejleszteném magam, addig, amíg nem leszek jó benne. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ha a külsőd elvileg rendben van, akkor nem ártana fejben is nagyon összeraknod magad.
Másrészt jössz ezzel a baromsággal, hogy nem talál senki érdekesnek.Mégis ki a bánat találna annak, ha nem ismerkedsz? Honnan tudná bárki, hogy érdekes vagy, vagy egyáltalán milyen a személyiséged? Hol mutatkozol meg, ahol lehet irántad érdeklődni? Hol lehet téged elérni a lányoknak?
Az egész nap otthon ülsz vagy ha ki is mozdulsz, de nem nyitsz mások felé, és újra és újra ugyan ezt csinálod minden nap, miért vársz a csodára? Vagy miben reménykedsz? Mi fog történni? Magától semmi, az 1000000000000 %
Másrészt korábban itt jött valaki ezzel a "bullshittel", hogy amíg nem találod magad érdekes és értékesnek, más se fog.
Talán mégsem olyan hülyeség? Ha találnál magadban valami érdekeset vagy fejlesztenéd magad, talán lehetnél az.
De amíg unalmasnak gondolod magad, mégis más mit lásson meg benned?
Tudsz legalább 3 dolgot mondani magadban, aminek értékes? Amiért érdemes téged ismerni? Mit tudsz nyújtani?
Az egész felfogásod és minden oka az, hogy tájékozatlan vagy.
Nem hiszem el, hogy nem lehet néhány témában elmélyülni, amit érdekesen lehetne tolmácsolni a lányok felé. Amit téged is érdekel, és érdekes lehetne másoknak is.
Ez lehet bármi, nem extrém sportolónak kell lenni. A lányokkal tényleg bármiről lehet beszélgetni, ha érdekesen tudod tálalni a témát.
Én van akivel a programozásról, műkörmökről vagy akár arról, hogy miről érdemes beszélgetni ismerkedés során az is szóba került már.
Nyitottnak kell lenni, és minél szélesebb látókörre, és minél több ismeretre van szükség.
"sok kérő közül miért pont én volnék, az egyetlen befutó?"
Akkor leszel befutó, ha megleled mi a különleges benned, amiért érdemes téged ismerni.
Az ismerkedésről pedig nagyon rosszul gondolkodsz. Nem úgy működik, hogy odamész valakihez és akkor vagy elfogadja a közeledésed és összejöttök vagy elutasítás. Ez nem így működik.
Ismerkedni kell.
Beszélgetni, minél többet megtudni a másikról. Nem úgy kell hozzáállni, hogy most vagy a csajom leszel vagy sem. Akkor lehet egy egyszerű emberi, baráti kapcsolatot párkapcsolati szintre emelni, ha megtaláljátok a közös hullámhosszt. De ez nem fog elsőre menni, és nem egyszerű.
Másrészt minél többet ismerkedsz, beszélgetsz másokkal fejleszted a kommunikációs és ismerkedési képességeidet. egyre jobb leszel minden alkalommal. Ez nagyon nagyon hosszú ideig tart, nem pár hónap vagy év.
Persze, hogy nem lesz mindenkinek szimpatikus. De ha startból úgy állnak hozzá mert úgy néz ki, hogy látok benne fantáziát, és kap egy esélyt akkor az már mindjárt előrébb vág neki mint én.
Talán eleve azért nem ismerkedem sehogy mert nem talál senki érdekesnek. Engem ugyan bárhol el lehet érni, egyetem, kolesz, focipályákon is gyakran megfordulok, mint mondtam egyetemi bulikban is ott vagyok, mégse kíváncsi rám a kutya se. Mivel nem cigizek még annyira se méltatnak, hogy egy tüzet kérjenek legalább.
Kinek mi az érdekes? Sok oldalú embernek ismerem magam, akivel sokan el is beszélgetnek több különböző témáról is. Na nem ilyen általános mint az időjárás, hanem tematikus dolgokról is. Ha nem is értek annyira az adott dologhoz akkor is érdekel és meghallgatom mit mond a másik. Egy nekem tetsző csajjal mégis miért nem beszélgetek semmiről? Hát azért mert nem érdeklem még annyira sem, mivel nem vagyok potenciális pasi.
Azt mondod, hogy nincs miről engem felismerjenek, és érdekesnek tartsanak. Hát elárulom, attól biztos nem fognak annak tartani, hogy én el tudom neki magyarázni a boxermotor működését vagy a lesszabályt. Ezekért nem fogja azt mondani, hogy hoppá őt érdemes ismernem, talán ha ezeket tudja még lehet a barátom is.
Az ismerkedés meg pontosan ilyen fekete-fehér, akárki állítja az ellenkezőjét. Azért ismerkedem, hogy kiderüljön, hogy ezzel a csajjal/fiúval összejövök vagy sem, ha már tetszik a külseje is. Ha nem jön be a személyisége, nem tud mivel elragadni akkor keresek mást vagy szebben kifejezve ismerkedem tovább ha nem akkor lehorgonyzom mellette (egy időre).
Meg nagyon hosszú ideig tart? Évekig az, hogy valakit végre a barátnőmnek tudhassak?! Pár év múlva meg akkor elégedjek meg azzal, ami maradt és hordjam a sok pasi levetett rongyát?
Köszi, de akkor inkább nem.
"De nem az olyan kishalaknak mint én vagy, aki hasonló cipőben jár mint én."
És akkor most sajnáljunk?
Kedves 78-as az a baj tök igazad van... Hiába irja a kérdező, hogy ő nem a klasszikus gyk eset, aztan de... Es nem bantasbol mondom, veri őt a sors eléggé.
Nagyon lelkesen es szívesen valszolgatok itt, de semmi értelme az utóbbi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!